Ποιο θα είναι το επόμενο "Κορίτσι με το Τατουάζ"; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ποιο θα είναι το επόμενο “Κορίτσι με το Τατουάζ”;

Ειδήσεις | 5-11-2015 |

Είναι πλέον γεγονός ότι η Rooney Mara δεν θα συνεχίσει να ενσαρκώνει την Lisbeth, στα επόμενα κεφάλαια της αμερικανικής τριλογίας. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μάθαμε επίσης ότι δεν θα συνεχίζει να σκηνοθετεί ο Fincher. Η Sony όμως δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει το franchise χωρίς να κάνει κάτι για αυτό.

Επόμενη λοιπόν στη λίστα να αντικαταστήσει την Mara, είναι η Alicia Vikander, η οποία είδε το άστρο της να εκτοξεύεται στο καταπληκτικό “Ex Machina“, και αναμένουμε να την δούμε στο πλευρό του Eddie Redmayne στο “The Danish Girl”, ταινία που είδαμε στη Βενετία, και μπορείτε να διαβάσετε την κριτική μας εδώ.

3DAYOUTREEF-articleLarge

To “The Girl Who Played With Fire”, θα έχει μικρότερη παραγωγή από τον προκάτοχό του, του David Fincher “The Girl With The Dragon Tattoo καθώς δεν ήταν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του box office, αλλά φαίνεται πως η σπίθα της ιστορίας δεν έχει σβήσει ακόμα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η λογοτεχνική τριλογία έχει πλέον και άλλο κεφάλαιο, το “The Girl In The Spider’s Web”, σε συγγραφή του Stieg Larsson.

Από ό,τι φαίνεται η Vikander, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο αυτή τη στιγμή, είναι η αγαπημένη επιλογή των παραγωγών της Sony, Scott Rudin και Amy Pascal.

Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι το sequel θα έχει πολλές αλλαγές καθώς το τρίο Mara-Graig-Fincher δεν θα είναι εμπλεκόμενο, οπότε είμαστε προς αναζήτηση πρωταγωνιστών και σκηνοθέτη.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,