Ποια θα είναι η πρωταγωνίστρια του κινηματογραφικού "Baywatch"; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ποια θα είναι η πρωταγωνίστρια του κινηματογραφικού “Baywatch”;

Ειδήσεις | 10-11-2015 |

Διότι, ναι φίλοι μου. Το Baywatch γίνεται ταινία.

Το ανδρικό πρωταγωνιστικό δίδυμο αποτελείται από τους Zac Efron και Dwayne “The Rock” Johnson, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε γυναίκα πρωταγωνίστρια, αλλά έχουμε 7 επικρατέστερες που πιθανόν να φορέσουν το πορτοκαλί μαγιό και να τρέξουν σε slow motion στην παραλία.

Η υπόθεση θα είναι περισσότερο κωμική, και θα αφορά τις προσπάθειες της ομάδας για να αποτρέψουν μία οικολογική καταστροφή στην παραλία.

Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες της παρέας, πάμε να δούμε ποιες έχουν τις περισσότερες πιθανότητες:

Daddario

Alexandra Daddario

Η Alexandra Daddario εμφανίστηκε στο True Detective, και πριν από αυτό την είχαμε δει στις μεταφορές του Percy Jackson. Πρόσφατα την είχαμε δει ξανά με τον “The Rock” στο San Andreas.

 Benson

Ashley Benson

Από το “Pretty Little Liars” μέχρι το πιο πρόσφατο Pixels, η Ashley Benson έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί σαν μέρος ενός συνόλου, πράγμα που χρειάζεται σε μία ταινία σαν αυτή.

Dobrev

Nina Dobrev

Η Βουλγαρικής καταγωγής Nina Dobrev έγινε διάσημη από τα Vampire Diaries, αλλά από τότε την έχουμε δει στα The Perks of Being a Wallflower, The Final Girls, και Let’s Be Cops.

Shipp

Alexandra Shipp

Η Alexandra Shipp αναμένεται να γίνει το επόμενο σημαντικό όνομα, καθώς μετά το “Straight Outta Compton”, θα τη δούμε σαν Storm στο X-Men: Apocalypse.

Hennig

Shelly Hennig

Από τη σαπουνόπερα “Days of Our Lives”, στα “Teen Wolf”, “Ouija, και στο αναπάντεχα εξαιρετικό “Unfriended” η Shelly Hennig έχει αρχίζει να αποκτά αέρα σταρ.

Santos

Bianca Santos

Επίσης την είχαμε δει στο “Ouija”, αλλά και στα τηλεοπτικά “The Fosters” και “Happyland”. Επίσης την είχαμε δει στο “The DUFF“, και περιμένουμε να την δούμε στο θρίλερ “Little Dead Rotting Hood” που θα δούμε μέσα στο 2016.

Tontz

Denyse Tontz

Η καριέρα της μέχρι στιγμής έχει να μας δείξει πολύ τηλεόραση, όπως τα “All My Children”, Dog with a Blog”, “Big Time Rush”, “Bones”, “Workaholics”, “Melissa & Joey”, και “Dallas”, αλλά φαίνεται πως έχει πιθανότητες.

Διαβάστε περισσότερα για: ,