Ο George Clooney «απειλείται» από τον Jack O’ Connell στην ταινία της Jodie Foster (βίντεο) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο George Clooney «απειλείται» από τον Jack O’ Connell στην ταινία της Jodie Foster (βίντεο)

Ειδήσεις | 21-11-2015 |

Στο επερχόμενο φιλμ με τίτλο «Money Monster» με σκηνοθέτιδα την Jodie Foster γινόμαστε μάρτυρες μιας τρομοκρατικής ενέργειας.

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Lee Gates (George Clooney) συμβουλεύει τον κόσμο πώς να εξοικονομεί χρήματα. Η διορατικότητα του τον φθάνει να είναι ο απόλυτος συμβουλάτορας της Wall Street. Όταν ο νεαρός Kyle (Jack O’ Connell) θα χάσει όλα τα χρήματα της οικογένειας του σε ένα άσχημο ταξίδι, θα αποφασίσει να κάνει το αδιανόητο. Θα μπει στο στούντιο την ώρα της τηλεοπτικής εκπομπής του Lee, και θα κρατήσει όμηρο εκείνον και τους συντελεστές. Εν ώρα εκπομπής, ο Kyle δηλώνει πως θα σκοτώσει τον Lee, εάν δεν μαζευτούν τα χρήματα που θέλει μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι.

Οι τηλεοπτικοί θεατές αυξάνονται και όλο και περισσότεροι άνθρωποι γίνονται «μάρτυρες» της τρομοκρατικής ενέργειας του Kyle, όταν κρίνεται η ζωή ενός ανθρώπου «στον αέρα».

Παράλληλα, παράξενα μυστικά αποκαλύπτονται, όπου μάλλον θέλουν την εταιρία να είναι μάλλον μπλεγμένη σε κάποιο επικείμενο σκάνδαλο.

Ο Jack O’ Connell επιστρέφει στην «βάση» αναβιώνοντας το προσωπείο του bad boy στην επερχόμενη ταινία της Jodie Foster, με τον George Clooney.

277548FD00000578-3034978-image-m-12_1428768080151

Generated by  IJG JPEG Library

Από τα βίντεο που είναι παρμένα από τα γυρίσματα, μπορείτε να δείτε τον Ο’ Connell να κρατάει όπλο, κοντά του να βρίσκεται ο Clooney και απέναντι τους αμέτρητοι αστυνομικοί να προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση.

Η προβλεπόμενη ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις αίθουσες των Η.Π.Α. είναι η 8η Απριλίου 2016.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,