Ο Ewan McGregor σαν επόμενος James Bond; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Ewan McGregor σαν επόμενος James Bond;

Ειδήσεις | 17-11-2015 |

Με τον Daniel Craig να ακούγεται όλο και συχνότερα πως θα κρεμάσει το κοστούμι του 007, όλο και περισσότερα ονόματα ακούγονται για τον επόμενο James Bond. Και πλέον ένα ακόμα όνομα έχει πέσει στο τραπέζι μετά από πολλά πολλά χρόνια. Αυτό του Ewan McGregor.

Επίσης: 2 κριτικές και τα πάντα για το Spectre

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του από το Los Cabos Film Festival, αφού μας ενημέρωσε ότι τα πάντα σχετικά με τη συμμετοχή του στο sequel του “Trainspotting” του Danny Boyle, είναι θέμα προγραμματισμού, ρωτήθηκε επίσης σχετικά με τον ρόλο του Bond: “Θα ήταν πολύ cool να παίξω τον James Bond. Σε αυτή τη στιγμή της καριέρας μου, το να στιγματιστώ με έναν ρόλο δεν είναι πλέον θέμα. Νωρίτερα, όταν ξεκινάς δεν θες να περιορίσεις τους ορίζοντές σου, αλλά νομίζω ότι το κοινό ξέρει το εύρος της δουλειάς μου, οπότε αυτό το θέμα δε με απασχολεί πλέον.” 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του McGregor είναι υποψήφιο για τον ρόλο. Ο ηθοποιός αρνήθηκε τον ρόλο το 2006 για το Casino Royale, αλλά πλέον ακόμα και ο ίδιος επιβεβαιώνει τις φήμες γύρω από τη συμμετοχή του.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,