Ο Denzel Washington θα είναι ο παραλήπτης του τιμητικού "Cecil B. DeMille Award", στις επόμενες Χρυσές Σφαίρες - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Denzel Washington θα είναι ο παραλήπτης του τιμητικού “Cecil B. DeMille Award”, στις επόμενες Χρυσές Σφαίρες

Βραβεία, Ειδήσεις | 17-11-2015 |

Χθες ανακοινώθηκε ότι ο Denzel Washington θα είναι αυτός που θα δεχτεί την τιμητική διάκριση “Cecil B. DeMille Award”, στην 73η απονομή των Golden Globes, τον ερχόμενο Ιανουάριο.

“Η μακριά και ιστορική καριέρα του Washington, αποδεικνύεται από τους ρόλους του, μπροστά και πίσω από την κάμερα,” δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου των συντακτών του Hollywood, HFPA, Lorenzo Soria.

H ερμηνεία του ηθοποιού στο “Glory” του χάρισε ένα Oscar αλλά και μία Χρυσή Σφαίρα. Επίσης, κέρδισε τη σφαίρα για το “The Hurricane”, και ακόμα ένα Oscar για το “Training Day”. Τελευταία φορά τον είδαμε στο επιτυχημένο εισπρακτικά “The Equalizer”, το 2014 σε σκηνοθεσία του ίδιου σκηνοθέτη με το “Training Day”, Antoine Fuqua, και θα ξανασυνεργαστούν για το remake του “The Magnificent Seven”, το οποίο θα δούμε τον Σεπτέμβριο του 2016.

Το Βραβείο DeMille, δίνεται σε όσους έχουν επιδείξει σημαντικό έργο και έχουν επηρεάσει τον κόσμο του θεάματος. Πέρσι παραλήπτης ήταν ο George Clooney, και πριν από αυτόν οι Woody Allen, Jodie Foster, Morgan Freeman, και Robert De Niro, μεταξύ άλλων.

Οικοδεσπότης της βραδιάς, θα είναι για 4η φορά ο Ricky Gervais, και η απονομή θα γίνει στο Beverly Hilton Hotel στις 10 Ιανουαρίου, σε ζωντανοί μετάδοση από το NBC.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,