Ο 25ος Bond, θα ξεκινήσει την Άνοιξη του 2016 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο 25ος Bond, θα ξεκινήσει την Άνοιξη του 2016

Ειδήσεις | 28-11-2015 |

Και μπορεί το “Spectre” να συνεχίζει την ανοδική του πορεία στις εισπράξεις παγκοσμίως, αλλά καθώς το hype μειώνεται οι σκέψεις έχουν αυξηθεί για το τι θα γίνει στη συνέχεια.

Η επόμενη ταινία θα είναι η 25η της σειράς, και όπως είναι φυσικό περιμένουμε όλοι κάτι το ιδιαίτερο. Με σίγουρο γεγονός ότι θα συνεχίσουμε χωρίς Sam Mendes στη σκηνοθεσία, χρειαζόμαστε σκηνοθέτη, ιστορία και σενάριο. Μία από τις παραγωγούς της ταινίας, η Barbara Broccoli, σε συνέντευξή της στο Ελβετικό περιοδικό “20Minuten.ch,” δήλωσε πως οι εργασίες για την επόμενη ταινία θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Άνοιξη: “Εργαστήκαμε τρία χρόνια για το Spectre. Ήταν κάτι το ενθουσιώδες, αλλά τώρα θέλουμε να απολαύσουμε την επιτυχία και τις αντιδράσεις του κοινού. Την άνοιξη θα ξεκινήσουμε και πάλι.”

Η πιθανότητα είναι ο 25ος Bond, με βάση αυτό το δεδομένο θα βγει είτε το 2019, είτε αν βιαστούν, τον Νοέμβρη του 2018 για να ακολουθηθεί η τριετία ανάμεσα σε εκδόσεις της ταινίας.

Στην ίδια συνέντευξη η Broccoli επίσης σχολίασε το αν θα ξαναφορέσει το κοστούμι του πράκτορα ο Daniel Craig: “Εύχομαι να συνεχίσουμε με τον Daniel. Τον αγαπώ, και εμφανώς όχι μόνο εγώ, αλλά και το κοινό. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να συνεχίσουμε μαζί του.” 

Διαβάστε περισσότερα για: ,