Νέες αφίσες για το Mockingjay Part 2 και promo βίντεο με τους συντελεστές - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέες αφίσες για το Mockingjay Part 2 και promo βίντεο με τους συντελεστές

Ειδήσεις | 14-11-2015 |

Βρισκόμαστε έναν μήνα πριν την πρεμιέρα του τελευταίου μέρους της σειράς ταινιών «Hunger Games» και έχουμε στην διάθεση μας μερικές νέες αφίσες και ένα χαρακτηριστικό βίντεο με στιγμές από όλες τις ταινίες – και τις απόψεις των ηθοποιών και των συντελεστών.

Στο «The Hunger Games 4 Mockingjay Part 2» θα δούμε την τελική αναμέτρηση του σκλαβωμένου πληθυσμού με αρχηγό την Κάτνις ενάντια στην αδίστακτη αυτοκρατορία της Capitol.

Οι αφίσες μοιράζουν προ-πολεμικές αναμετρήσεις στους τελευταίους αγώνες που θα διεξαχθούν και ένα επαναστατικό πνεύμα αισιοδοξίας.

Hunger-games-4-viral-poster-1 Hunger-games-4-viral-poster-2

Hunger-games-4-viral-poster-3 Hunger-games-4-viral-poster-4

Από την άλλη μεριά, ο αρχηγός της Capitol, «Snow» το λέει ξεκάθαρα: «Με παρακολουθείς και σε παρακολουθώ. Ωω αγαπημένη μου Κάτινς, το παιχνίδι έρχεται στο τέλος του».

Όπως δηλώνει στο βίντεο και η πρωταγωνίστρια των «Hunger Games», Jennifer Lawrence, «είναι μια υποθετική ταινία, μα συνάμα και μια σημαντική ιστορία για το πώς μια ‘φωνή’ μπορεί να είναι τόσο δυνατή στον κόσμο».

hunger_games_mockingjay__part_2_victory-1 hunger_games_mockingjay__part_2_victory-2

Ο συμπρωταγωνιστής, Josh Hutcherson αναγνωρίζει το πόσο εξαιρετικό είναι το γεγονός, ό,τι ένας άνθρωπος από το πεδίο της μάχης των παιχνιδιών, μπορεί να ανυψωθεί και να γίνει το σύμβολο μιας ολόκληρης επανάστασης.

Συμφωνώντας απόλυτα αναμένουμε μέχρι την προγραμματισμένη ελληνική πρεμιέρα, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου 2015 με τον τίτλο: «The Hunger Games: Επανάσταση – Μέρος II».

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,