Νέα character posters για το Youth του Paolo Sorrentino με αφορμή την προβολή στις ΗΠΑ - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέα character posters για το Youth του Paolo Sorrentino με αφορμή την προβολή στις ΗΠΑ

Ειδήσεις | 25-11-2015 |

Μια ταινία, που καταχειροκροτήθηκε στις Κάννες, οδηγεί την κούρσα των υποψηφιοτήτων για τα Βραβεία της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου και αποτελεί την επιστροφή του Paolo Sorrentino μετά το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας το 2014, το Youth είναι σίγουρα μια από τις ταινίες της χρονιάς, που μας απασχόλησαν.

Ο Michael Caine ή Fred στην ταινία, είναι ένας συνταξιούχος συνθέτης και διευθυντής ορχήστρας. Μετά από μία μεγάλη καριέρα και όντας πλέον μακριά από την γυναίκα του, βρίσκεται σε διακοπές με την κόρη του και ατζέντη του Leda (Rachel Weisz) και ένας από τους καλύτερους του φίλους, τον σκηνοθέτη Mick (Harvey Keitel) και έναν ηθοποιό που προετοιμάζεται για την επόμενη του ταινία που θα κάνει γυρίσματα στην Γερμανία (Paul Dano – που είδαμε να παίζει εξαιρετικά τον Brian Wilson στο Love and Mercy). Κατά τη διαμονή του στο ξενοδοχείο, ο Caine καλείται να αντιμετωπίσει τη μουσική της ζωής του για μια ακόμη φορά, όταν προσκαλείται από τη Βασίλισσα Ελισάβετ να παίξει στα γενέθλια του πρίγκιπα Φιλίππου. Το εντυπωσιακό καστ λοιπόν περιλαμβάνει πέρα από όλους τους παραπάνω και την Jane Fonda στον ρόλο της ηθοποιού στην νέα ταινία του Mick.

Αν και στην χώρα μας το Youth έχει ήδη βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες από τα μέσα Οκτωβρίου, η διανομή της στις ΗΠΑ έχει προγραμματιστεί για τις 4 Δεκεμβρίου και με αυτή την αφορμή κυκλοφόρησαν νέες αφίσες με τους παραπάνω χαρακτήρες:

 

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,