«Μην παρκαρετε! Γυρίζουμε το ‘Annie Hall 2’» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

«Μην παρκαρετε! Γυρίζουμε το ‘Annie Hall 2’»

Viral | 21-11-2015 |

Οι περισσότεροι θα θέλαμε να βρεθούμε –έστω και τυχαία- στα γυρίσματα μιας ταινίας, ή ακόμα καλύτερα, να έχουμε την τύχη να γυριστεί στον δρόμο ή τη γειτονιά που μένουμε. Φανταστείτε όμως την έκπληξή κάποιου αν έβλεπε μια πινακίδα που θα προειδοποιούσε ότι έξω από το σπίτι του ετοιμάζονταν να γυρίσουν μια ακόμα συνέχεια του «Νονού»!

Στη Νέα Υόρκη έκαναν την εμφάνισή τους πινακίδες σε κολώνες και τοίχους, που ζητούσαν από τους γείτονες να μετακινήσουν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητά τους από το δρόμο, επειδή θα ξεκινούσαν εκεί γυρίσματα για sequel όπως «Ο Νονός 4», ή «Ο Νευρικός Εραστής 2».

FakeSequels3

Προσωρινά επικράτησε μια μικρή αναστάτωση, το μυστήριο όμως απαντήθηκε σύντομα: Δύο Νεοϋορκέζοι, οι Jason Eppink και Mike Lacher, αποφάσισαν να «τρομάξουν» τους κατοίκους της πόλης που συχνά φιλοξενεί γυρίσματα στους δρόμους της, εκμεταλλευόμενοι τη φρενίτιδα των στούντιο για πραγματικά αχρείαστα sequel που καταστρέφουν αξιόλογες ταινίες! «Αυτή η πληθώρα καταστροφικών sequel είναι χειρότερη από το να κλείνουν οι δρόμοι για μερικές ώρες ή μέρες γυρισμάτων», όπως λέει χαρακτηριστικά ο Eppink. Έτσι ξεκίνησαν να τοιχοκολλούν πινακίδες για δήθεν γυρίσματα των «Annie Hall 2», «The Godfather 4» και «Do The Right Thing 2».

FakeSequels2

Η έκπληξή τους όμως ήταν μεγάλη όταν διαπίστωσαν ότι κάποιος τους είχε προλάβει! Σε γειτονιές της Ν. Υόρκης ήταν ήδη αναρτημένες πινακίδες για το «Νονός 4», αλλά και για το «Taxi Driver 2», καθώς και ταινίες όπως «Williamsburg: The Movie» και «Bushwick: The Movie» (αναφέρονται σε γειτονιές της Ν. Υόρκης), από κάποιον άλλον φαρσέρ ονόματι Chad!

FakeSequels5

Μάλλον κάποιοι έχουν κουραστεί από τη μανία των στούντιο με τις αναβιώσεις και τα sequel παλιών ταινιών, τουλάχιστον όμως η αντίδρασή τους είναι εκπληκτική! Αναμένουμε και συνέχεια με γυρίσματα κι άλλων διάσημων Νεοϋορκέζικων sequel, όπως το «Once Upon a Time in America 2» ή το «When Harry Met Sally 2»…

FakeSequels4

Διαβάστε περισσότερα για: , ,