Η Rooney Mara θέλει να ξαναγίνει Lisbeth Salander ότι και να λένε οι παραγωγοί - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Rooney Mara θέλει να ξαναγίνει Lisbeth Salander ότι και να λένε οι παραγωγοί

Ειδήσεις | 19-11-2015 |

Όλο και πιο σίγουρο γίνεται το γεγονός ότι θα δούμε και άλλη Αμερικάνικη ταινία για το Κορίτσι με το τατουάζ. Λίγες μέρες πριν η Sony με διαρροές της άφησε να εννοηθεί ότι η βρίσκεται στα πρώτα στάδια της παραγωγής για μια νέα ταινία που θα αποτελεί reboot της ταινίας του Fincher με την Rooney Mara και τον Daniel Craig. Μάλιστα το γεγονός ότι τα βιβλία 2 και 3 είναι συνδεδεμένα κατά κάποιο τρόπο, η Sony θεωρεί ότι μπορεί να κερδίσει το momentum του νέου τέταρτου βιβλίου, του The Girl In The Spider’s Web, που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες από νέο συγγραφέα, μετά τον θάνατο του Stieg Larsson.

Η εταιρία μάλλον σκέφτεται ήδη και τα ονόματα για τους νέους συντελεστές της ταινίας, με την Alicia Vikander (Ex Machina, The Danish Girl) να είναι η επικρατέστερη για να πάρει τον ρόλο της Lisbeth Salander, ενώ πιθανότατα ούτε ο Craig ούτε ο Fincher θα γυρίσουν για αυτή την ταινία, που θα έχει σαφώς χαμηλότερο budget.

Η Rooney Mara όμως, που από τα Sony leaks είχε αποκαλυφθεί ότι ήθελε σαν τρελή να επιστρέψει στον ρόλο, δεν άφησε αυτές τις φήμες έτσι ασχολίαστες. Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός, βραβευμένη στις Κάννες για το Carol και υποψήφια για Οσκαρ για το The Girl with the Dragon Tattoo, είπε ότι “μέχρι κάποιος να μου πει αλλιώς, θεωρώ ότι θα είμαι σε τυχόν sequel, αλλά ακόμα και έτσι να γίνει, πάλι θεωρώ ότι θα είμαι…”.

Καλά νέα λοιπόν μάλλον καθώς η Mara, που οι μετοχές της ανεβαίνουν δύσκολα θα αφήσει κάποια άλλη στο ρόλο που την έκανε μεγάλη σταρ, ενώ πλέον μετά από τέτοιες δηλώσεις επανέρχονται τα σενάρια για sequel με βάση τα βιβλία 2 και 3, καθώς ακόμα και για επιστροφή του Daniel Craig, ειδικά μετά την διαφαινόμενη αποχώρησή του από James Bond, μετά το Spectre.