Η Jennifer Lawrence σκηνοθετεί κωμωδία - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Jennifer Lawrence σκηνοθετεί κωμωδία

Ειδήσεις | 26-11-2015 |

Με το Hunger Games να φτάνει πλέον στο τέλος του και με το Joy να είναι έτοιμο να βγει στις αίθουσες και να την βάλει ακόμη μια φορά στην κούρσα για τα Oscar, η Jennifer Lawrence πήρε την μεγάλη απόφαση να μεταπηδήσει στην σκηνοθεσία.

Το Hunger Games Mockingjay 2 στις αίθουσες από σήμερα.

“Θα ήθελα πάρα πολύ να σκηνοθετήσω μια κωμωδία, θέλω να σκηνοθετήσω σχεδόν από τότε που ήθελα να γίνω ηθοποιός. Δεν μιλάω πολύ γι’ αυτό, περιμένω απλά να το κάνω, χωρίς να μιλάω πολύ.” είπε η Lawrence στο Entertainment Weekly.

Για να συνεχίσει: “Υπέγραψα για να σκηνοθετήσω την ταινία “Project Delirium”. Η ταινία είναι βασισμένη σε ένα άρθρο για την ψυχολογία του πολέμου στα ’60s, όταν ένα πείραμα πήγε στραβά. Από τα 16 μου ήθελα να σκηνοθετήσω και πίστευα ότι θα έκανα πιο γρήγορα βήματα προς τα εκεί. Αν όμως το έκανα νωρίτερα, δεν θα ήμουν έτοιμη. Τώρα αισθάνομαι έτοιμη.”

Λίγες βδομάδες νωρίτερα  η Lawrence είχε ανακοινώσει ότι θα γράψει ένα κωμικό σενάριο με την Amy Schumer. Έτσι η Lawrence θα γίνει από τους νεότερους στο Hollywood που θα έχουν περάσει και από τις τρεις θέσεις, ηθοποιού, σκηνοθέτη και σεναριογράφου.

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός τόνισε την αγάπη της για τον O’Russel με τον οποία συνεργάζεται για άλλη μια φορά μετά τα American Hustle και Silver Linings Playbook, λέγοντας ότι το Joy, δεν θα είναι η τελευταία τους ταινία μαζί, καθώς θα συνεχίσουν για πάντα – όπως ανέφερε – να κάνουν ταινίες μαζί, λόγω της υπέροχης χημείας που έχουν.