Οι G.I.Joe επιστρέφουν... - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι G.I.Joe επιστρέφουν…

Ειδήσεις | 23-11-2015 |

Μετά την επιτυχημένη, για τα δεδομένα της Paramount, συνάντηση των σεναριογράφων για το μέλλον των “Transformers”, η εταιρεία μαζί με την Hasbro, αποφάσισαν ότι κάτι αντίστοιχο πρέπει να γίνει και για το (ξεχασμένο και αδύναμο) franchise των G.I. JOE. Ο Akiva Goldsman, ο οποίος ήταν ο αρχηγός της συγγραφικής ομάδας για τους “Transformers”, θα αναλάβει τον ίδιο ρόλο για αντίστοιχα και για το επόμενο franchise.

Ο Goldsman αρχικά θα ήταν ο συγγραφέας του επόμενου “Transformers”, αλλά τώρα θα αναλάβει τον ρόλο του επιμελητή. Το σενάριο του επόμενου θα αναλάβουν οι Art Marcum και Matt Holloway (Iron Man), μαζί με τον Ken Nolan (Black Hawk Down).

Για κάποιο λόγο Paramount και Hasbro πιστεύουν ότι η αναβίωση των G.I.Joe, θα κάνει κάλο στις εταιρείες. Αλλά μετά το μέτριο πρώτο το 2009 με τον Channing Tattum, και το ακόμα πιο μέτριο sequel, “G.I.JOE: Retaliation” το 2013, με Bruce Willis και Dwayne Johnson, οι ελπίδες να είναι το τρίτο μέρος εκείνο που θα μας κάνει να αγαπήσουμε τη σειρά, δυστυχώς δεν είναι πολλές.

Κυκλοφορεί βεβαίως βεβαίως η φήμη ότι το σενάριο θα αφορά την υπόθεση ενός κόμικ του 80, στο οποίο το σύμπαν των γιγαντιαίων ρομπότ με εκείνο των υπερ-στρατιωτών συναντιούνται. Θα δούμε…

Διαβάστε περισσότερα για: