Τι συμβαίνει με το τρίτο μέρος του "Tron"; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τι συμβαίνει με το τρίτο μέρος του “Tron”;

Ειδήσεις | 26-10-2015 |

Η απάντηση είναι απλή και σύνθετη ταυτόχρονα. Πολλά και τίποτα, είναι η απάντηση.

5 χρόνια μετά το “Legacy”, και 35 σχεδόν χρόνια μετά το πρώτο, το “Tron” συνεχίζει να απασχολεί όχι μόνο το κοινό, αλλά και τους δημοσιογράφους. Ο γράφων η αλήθεια είναι ότι το άρεσαν πάρα πολύ και τα δύο μέρη του franchise, και δηλώνει ενθουσιασμένος στο ενδεχόμενο μίας τρίτης ταινίας.

Οι πρωταγωνιστές του Legacy, Olivia Wilde και Garrett Hedlund δεν έχουν αποκλείσει ακόμα το ενδεχόμενο, πάντως.

Μέσα στον τελευταίο χρόνο, από εκεί που φαινόταν ότι η Disney θα ανακοινώσει πότε ξεκινά επισήμως η παραγωγή, διέκοψε τις συζητήσεις, και έβαλε την ταινία στο ντουλάπι, άγνωστο το πότε θα ξεκινήσουν ακόμα και οι διαπραγματεύσεις για τη νέα προσθήκη.

Η Wilde δήλωσε πως μεγάλα blockbusters είναι δυσκολότερο να συμβούν γιατί τα πάντα έχουν γνώμονα το κέρδος, άρα δεν υπάρχει και τόση ελευθερία ιδεών. Δήλωσε επίσης: “Με δεδομένο ότι υπήρξαν 30 χρόνια από το πρώτο μέχρι το δεύτερο, ίσως να με χρησιμοποιήσουν στο τρίτο, όταν θα είμαι 60 χρονών”.

Από την άλλη πάλι ο Hedlund, μας έδωσε άλλες πληροφορίες, όπως ότι υπάρχουν ήδη κάποια σχέδια:”Το επόμενο κεφάλαιο θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικό. Νέα υπόθεση, νέα οχήματα, νέοι χαρακτήρες”. Το πρόβλημα, όπως το βλέπει ο ηθοποιός, είναι ότι πρέπει να υπάρξει μία κατάλληλη ιδέα για να μην υπάρξει απογοήτευση από τους εμπλεκόμενους αλλά και από το κοινό.

Εμείς από την άλλη σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Με την Disney να ενεργοποιεί τη νέα σειρά του Star Wars, τότε είναι δύσκολο να προωθήσει ακόμα ένα blockbuster. Ελπίζουμε, πάντως να ξαναδούμε το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η φαντασία της εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα για: ,