Θα είναι το "Batman Vs. Superman" η ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα είναι το “Batman Vs. Superman” η ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία;

Ειδήσεις | 26-10-2015 |

Απ’ ό,τι φαίνεται η DC θα κάνει αντεπίθεση, και θα την κάνει με τον τρόπο που το Hollywood ξέρει καλύτερα. Με τα λεφτά.

Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού “Total Film”, o Zack Snyder μίλησε για την ταινία, τους πρωταγωνιστές του, και την έμπνευση που του προσέφερε η τριλογία του Christopher Nolan. Το ενδιαφέρον όμως είναι αλλού.

Αν οι φήμες γίνουν μία πρακτική πραγματικότητα, τότε το Batman v Superman: Dawn of Justice,  θα είναι η ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία του κινηματογράφου, καθώς η Warner Bros. σκοπεύει να ξοδέψει 410 εκατομμύρια δολάρια, για την παραγωγή. Μέχρι στιγμής η ακριβότερη παραγωγή της εταιρίας ήταν το Pirates of the Caribbean: At World’s End, με παραγωγή στα 341 εκατομμύρια δολάρια.

Πέραν αυτού, η συνεργασία των DC Comics και Warner για τα δύο μέρη του “Justice League”, θα γίνει με 500 εκατομμύρια δολάρια. Σε όλα αυτά βέβαια έρχεται να απαντήσει η Marvel, η οποία έχει αφήσει φήμες ότι το επερχόμενο “Avengers: Infinity War” θα κοστίσει ένα δισεκατομμύριο.

Επίσης ακόμα μία πληροφορία έχει φτάσει στα αυτιά μας, και όσο να πεις μας έχει κάπως αγχώσει. Ο Ben Affleck δήλωσε πως θα τον ενδιέφερε να σκηνοθετήσει τριλογία Batman. Ναι. Το είπε, καλά διαβάσατε. Το σενάριο υπάρχει ήδη, και ο ηθοποιός δηλώνει πως σε περίπτωση που συμβεί αυτό, θα πρέπει να γίνει όσο καλύτερα γίνεται.

Αβέβαιο το μέλλον του Σκοτεινού Ιππότη.

Batman-v-Superman2-600x748

Διαβάστε περισσότερα για: ,