Θα είναι ο Chris Rock, ο επόμενος παρουσιαστής των Oscar; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα είναι ο Chris Rock, ο επόμενος παρουσιαστής των Oscar;

Ειδήσεις | 21-10-2015 |

Τα τελευταία χρόνια το ποιος θα παρουσιάσει τα Oscar, έχει το ίδιο ενδιαφέρον με το ποιος θα πάρει τα βραβεία. Φαίνεται λοιπόν πως έχουμε έναν σοβαρό υποψήφιο για τα επερχόμενα Oscar του Φεβρουαρίου, και αυτός είναι ο Chris Rock, ο οποίος επιστρέφει στη σκηνή των βραβείων μετά από 11 χρόνια.

Η επίσημη ανακοίνωση από την ακαδημία αναμένεται σύντομα, πράγμα που σημαίνει ότι έχει πολλές πιθανότητες.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς παρουσιαστής δεν αρέσει σε όλους, πράγμα απόλυτο φυσιολογικό. Τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον του κόσμου για την παρουσίαση αυξάνεται, και η ακαδημία το έχει καταλάβει. Οι επιλογές τις κινούνται με γνώμονα το πόσο περισσότερους τηλεθεατές μπορεί να “τραβήξει” ο οικοδεσπότης.

Και μπορεί ο περσινός Neil Patrick Harris, η Ellen DeGeneres, o Hugh Jackman, ακόμα και ο Seth McFarlane, να ήταν καλές επιλογές, φαίνεται πως κανείς oscarικός παρουσιαστής δεν έχει φτάσει ακόμα να κάνει πάταγο, όπως εκείνος που έγινε επί τρία χρόνια στις Χρυσές Σφαίρες με Tina Fey και Amy Poehler.

Ο Chris Rock είναι καυστικός, έχει χιούμορ και ενέργεια, και ίσως να είναι καλή επιλογή. Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση, θα περιμένουμε.

Δείτε την πρώτη παρουσίαση του ηθοποιού, το 2005:

Διαβάστε περισσότερα για: ,