Πως γιόρτασε ο κόσμος το Back to the Future Day: Δελτία ειδήσεων, εφημερίδες, fans και το reunion Fox και Lloyd για την Toyota - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πως γιόρτασε ο κόσμος το Back to the Future Day: Δελτία ειδήσεων, εφημερίδες, fans και το reunion Fox και Lloyd για την Toyota

Viral, Αφιερώματα | 21-10-2015 |

Εφημερίδες, τηλεόραση, twitter και ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε τρελάθηκαν σήμερα σε όλον τον κόσμο εξαιτίας της μέρας Back to the Future. Η Επιστροφή στο μέλλον φαίνεται ότι έχει μπογιά που περνά ακόμη μετά από 30 χρόνια από την πρώτη ταινία, και το κοινό του Doc και του Marty να είναι μεγάλο σε όλον τον κόσμο.

Πριν αρχίσουμε λοιπόν την βόλτα μας στον κόσμο για σήμερα πρέπει πάνω από όλα να δούμε την διαφήμιση της Toyota, που βγήκε σήμερα online με πρωταγωνιστές τον Fox, τον Lloyd και ένα νέο αυτοκίνητο της εταιρίας που υπόσχεται ότι θα λειτουργεί με βιοκαύσιμα που θα προέρχονται από σκουπίδια, όπως δηλαδή και το Delorian με το οποίο επέστρεψε ιπτάμενος ο Doc από το μέλλον. Δείτε:

https://www.youtube.com/watch?v=xFyY7_hc-14

Εκτός Θέματος 48: To Back to the future γίνεται σήμερα Present! Τι πέτυχε από τις προβλέψεις του

Doc και Marty επιστρέφουν και σχολιάζουν τις προβλέψεις του Back to the Future και πιθανή τέταρτη ταινία 

Το Back to the Future στο πραγματικό 2015. Οικολογικό και επικριτικό βίντεο

Ησυχία όλοι! Ο Doc μιλά για την επέτειο του Back to the Future

Και πάμε στα πιο τρελά που έγιναν σήμερα σε αυτό το frenzy για το Back to the Future. H εφημερίδα USA Today που κρατούσε ο Marty στο 2015, κυκλοφόρησε σήμερα με ένα εξώφυλλο μπροστά από το κανονικό της εξώφυλλο, αφιερωμένο στην ταινία και αρκετά παρόμοιο με αυτό που είδαμε σε αυτήν. Την Εφημερίδα την βλέπετε στην κεντρική φώτο του άρθρου και πιο μεγάλη στο τέλος του.

Όμως οι Γερμανοί το πήγαν ένα βήμα πιο πέρα. Συγκεκριμένα η Deutsche Welle σε ένα ειδικό δελτίο της, είπε τις ειδήσεις όπως θα ήταν την μέρα που ο Marty επισκέφτηκε το υποθετικό 2015:

Nachrichten aus “Zurück in die Zukunft II”Diese Nachrichten standen schonmal in der Zeitung – in einer USA Today. #ZurueckindieZukunft

Posted by tagesschau on Tuesday, October 20, 2015

Χιούμορ είχαν και σε σταθμούς τραίνων, όπου στον πίνακα ανακοινώσεων εύχονταν για την μέρα, σημειώνοντας με χιούμορ λόγω του τραίνου στην τρίτη ταινία του Back to the Future, ότι χρονομηχανές και ταξίδια στον χρόνο  δεν επιτρέπονται στον σταθμό. Το σχετικό tweet:

Ένας Αυστραλός έβαλε να αποδείξει ότι πολλά από αυτά που προέβλεπε η ταινία έχουν γίνει. Έτσι πήρε ένα drone, έδεσε τον σκύλο του σε αυτό και έκανε την σχετική εικόνα από την ταινία πραγματικότητα. Δείτε: Στην Ιαπωνία το Back to the Future επηρέασε ακόμα και τα ζεστά ροφήματα σήμερα:

Ενώ πολλοί ήταν αυτοί που ντύθηκαν κάπως διαφορετικά σήμερα το πρωί:

Κέφια όμως είχε ακόμα και η αστυνομία και συγκεκριμένα του Surrey της Βρετανίας, καθώς αστυνομικός βρέθηκε να κινηματογραφεί το Delorian καθώς έκανε ταξίδι στο χρόνο:

Οι προβολές της ταινίας σε όλο τον κόσμο ήταν κάτι που ήταν σχετικά αναμενόμενο όμως δεν πολυπεριμέναμε ακόμα και σχετικές συναυλίες. Συγκεκριμένα μια μεγάλη ορχήστρα κανόνισε για σήμερα συναυλία σπέσιαλ με αυτό:

Απαρατήρητο δεν πέρασε και το Parkinson από το οποίο πάσχει ο Michael J Fox, με την σχετική καμπάνια να κάνει την εμφάνισή της από το ίδρυμα εναντίον του Parkinson:

f6ec5629-d6ca-4aea-bd79-b82013fcb3fb-620x620

 

Ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που πήγαν να βρουν ομοιότητες με τα πρόσωπα του τώρα και αν κρίνουμε από τον Trump… they nailed it. Αν και ο Bernie μοιάζει αρκετά με τον Doc:

720