Όταν το cast του "Maze Runner: The Scorch Trials", έκλεψε κειμήλια κατά την διάρκεια των γυρισμάτων - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Όταν το cast του “Maze Runner: The Scorch Trials”, έκλεψε κειμήλια κατά την διάρκεια των γυρισμάτων

Ειδήσεις | 6-10-2015 |

Ένας από τους ηθοποιούς του Maze Runner: The Scorch Trials, ο Dylan O’Brien, ίσως να θεώρησε ότι το να αστειευτεί για το ότι μετά και την αρπαγή κάποιων κειμηλίων από τους φυσικούς χώρους Ινδιάνων, όπου και έγιναν κάποια από τα γυρίσματα της ταινίας, θα ακολουθήσουν αρχαίες κατάρες, θα προκληθούν γέλια και χαρές. Αντ’ αυτού όμως, η 20th Century Fox πρέπει τώρα να απολογηθεί, καθώς υπάρχει αυτή τη στιγμή online εκστρατεία ώστε studio και cast, να ζητήσουν συγνώμη, αλλά και να επιστρέψουν τα “κλοπιμαία”.

Πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα  στην Αλμπουκέρκη, και σε ένα αρχαίο νεκροταφείο της φυλής Ινδιάνων, Pueblo, δόθηκαν σαφείς οδηγίες από την παραγωγή να μην κλαπεί το οτιδήποτε, και επίσης να μην κάνουν σκουπίδια. Ο O’Brien δήλωσε συγκεκριμένα τα εξής: “Μας έβγαλαν ένα τεράστιο λόγο πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, και μας είπαν, ‘Μην πάρετε τίποτα. Να σεβαστείτε τον χώρο.’ Ήταν αυστηροί σχετικά με την μόλυνση και με το ότι δεν πρέπει να πάρουμε τίποτα. Αλλά όλοι άρχισαν να παίρνουν και από κάτι. Μάλλον το ότι αρρώστησαν κάποιοι μετά, φταίνε οι αρχαίες κατάρες.”

Προς απάντησή του, μία fan, η Maeve Cunningham, δημιούργησε online συλλογή υπογραφών ώστε να επιστραφούν τα κλεμμένα και όλοι να ζητήσουν συγνώμη για την ανάρμοστη συμπεριφορά τους. Μέχρι στιγμής έχουν συλλεχθεί σχεδόν 24.000 υπογραφές, με την παραγωγή να μην έχει κάνει ακόμα κάποια επίσημη δήλωση.

Διαβάστε περισσότερα για: