Όταν ο Nicloas Cage απέρριψε το "Lord of the Rings" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Όταν ο Nicloas Cage απέρριψε το “Lord of the Rings”

Ειδήσεις | 5-10-2015 |

Και όχι δεν σας κάνουμε πλάκα. Άλλωστε δεν παίζουν με αυτά τα θέματα.

Και μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Nicolas Cage να δέχεται όποια πρόταση κι αν του προσφέρουν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι επιλογές του είναι και οι καλύτερες. Ωστόσο, υπήρξε ένα διάστημα της καριέρας του που ήταν πιο επιλεκτικός, και φαίνεται πως η κινηματογραφική του πορεία ίσως να ήταν εντελώς διαφορετική.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε ότι του είχε γίνει πρόταση για τον ρόλο του Aragorn στην τριλογία του Lord of the Rings, ρόλος που τελικά δόθηκε στον Viggo Mortensen. Ο ηθοποιός εξηγεί: “Υπήρχαν πολλά διαφορετικά πράγματα στη ζωή μου που με εμπόδισαν να ταξιδέψω και να είναι μακριά από το σπίτι για 3 χρόνια.Το θέμα με αυτές τις ταινίες είναι ότι μπορώ να τις δω. Τις απολαμβάνω σαν θεατής. Στην πραγματικότητα δεν βλέπω τις δικές μου ταινίες. Οπότε έχω τη χαρά να τις παρακολουθήσω, ειδικά τον ‘Άρχοντα των Δακτυλιδιών’.”  

Ο Cage έχει μετατραπεί σε έναν ηθοποιό που απολαμβάνουμε να μην απολαμβάνουμε, και πρακτικά νομίζουμε ότι καλά έκανε και δεν δέχτηκε. Ο ίδιος βέβαια δεν μετανιώνει: “Δεν μετανιώνω. Το να μετανιώνεις είναι χάσιμο χρόνου. Προσπαθώ να πηγαίνω εμπρός, παρά να αναλώνομαι στο παρελθόν ή σε ταινίες που πιθανόν να συνέβαιναν. Σίγουρα υπάρχουν ταινίες που θα με βοηθούσαν, αν οι συνθήκες της ζωής μου με άφηναν να τις κάνω.”

Δεν πειράζει Νικόλα μας. Εμείς σε συμπαθούμε όπως και να έχει.

Διαβάστε περισσότερα για: