Ο Vincent Piazza γίνεται ο δικηγόρος υπεράσπισης του Αμερικανού βαρόνου της παρανομίας, John Gotti στο επερχόμενο trailer του «The Wannabe» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Vincent Piazza γίνεται ο δικηγόρος υπεράσπισης του Αμερικανού βαρόνου της παρανομίας, John Gotti στο επερχόμενο trailer του «The Wannabe»

Ειδήσεις | 31-10-2015 |

Στο επερχόμενο φιλμ του Nick Sandrow, μεταφερόμαστε στο 1992 και στην επικείμενη δικαστική υπόθεση του Gotti.

Ο Thomas (Vincent Piazza) αναλαμβάνει την υπόθεση του βαρόνου της παρανομίας, John Gotti, Αμερικανού νονού της οικογένειας Gambino όπου είχε στο ενεργητικό του χρόνια εκτέλεση εγκληματικής πράξης.

Στις αρχές του ‘90 κρίθηκε ένοχος για πέντε φόνους, καθώς και για εμπλοκή σε πρόθεση δολοφονίας, παρέκκλιση από τους νόμους, παράνομα τυχερά παιχνίδια, κλοπές, υπεκφυγή από τους φόρους και τέλος, τοκογλυφία.

The-Wannabe-Movie-Banner-Poster

Σοβαρότατες οι κατηγορίες για τον «Teflon Don» που κατείχε αρκετή αυτοπεποίθηση με τις κάμερες και την δημοσιότητα. Ο Thomas λοιπόν που αναλαμβάνει την υπόθεση, προσπαθεί να σώσει την κατάσταση, ώστε αν καταφέρει να πραγματοποιήσει όλα όσα ονειρεύεται. Αντί αυτού, η πλοκή φέρνει τον «Don» ένοχο χωρίς αναστολή, φέροντας δραστικές στιγμές στην ιστορία της παρανομίας και το πρόσωπο του ιδίου του δικηγόρου Thomas.

The-Wannabe-Movie

Η ταινία αναφέρεται στην αληθινή ιστορία του Gotti, φέρνοντας επίσης, έναν μιξαρισμένο αέρα φαντασίας και περιπέτειας.

John_Gotti

Στο «The Wannabe» συναντούμε τον πρωταγωνιστή, Vincent Piazza, που τον γνωρίσαμε ως τον Lucky Luciano στην εξαίρετη τηλεοπτική σειρά Boardwalk Empire, καθώς και στην σειρά Sopranos και την ταινία Jersey Boys. Συμπρωταγωνιστεί μαζί του η Patricia Arquette, ως η μνηστή του επί σκηνης, η Rose, ενώ ακόμα βλέπουμε και τους, Domenick Lombardozzi, David Zayas.

Το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Nick Sandrow.

the-wannabe

Απολαύστε το παρακάτω trailer, που φανερώνει λίγο από το κράμα της σπουδαίας απεικόνισης της τότε εποχής, συνοδεία της αιώνιας αίγλης της παρανομίας να κυροφυλαχτεί σε κάθε στιγμή.

Στις αίθουσες της Αμερικής από τις 6 Δεκεμβρίου 2015 και με ανυπομονησία για μια όμορφη πρεμιέρα και στην χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , , , , , , , , ,