Ο Ricky Gervais, επιστρέφει στην παρουσίαση των Golden Globes - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Ricky Gervais, επιστρέφει στην παρουσίαση των Golden Globes

Ειδήσεις | 27-10-2015 |

Κάποτε, και συγκεκριμένα πριν από 4 χρόνια, ο Ricky Gervais ορκιζόταν ότι δεν θα επιστρέψει ποτέ. Πλέον όμως μπορούμε να πούμε ότι έχει πατήσει τον όρκο του, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι θα είναι ο παρουσιαστής στην επόμενη απονομή των “Χρυσών Σφαιρών”, για τέταρτη φορά, τον Ιανουάριο του 2016.

Σίγουρα η δουλειά του θα είναι δύσκολη, καθώς πρέπει να ακολουθήσει τρεις επιτυχημένες παρουσιάσεις από τις Tina Fey και Amy Poehler. Μετά την τελευταία του παρουσίαση το 2012, αριθμός κριτικών, συμπεριλαμβανομένων και εμπλεκόμενων στον Hollywood Foreign Press, τον διοργανωτή της απονομής, φρόντισαν να “θάψουν” τον ηθοποιό, κυρίως για τα σχόλιά του απέναντι στην σεξουαλικότητα της Jodie Foster, το σκάνδαλο με την πατρότητα του Justin Bieber αλλά και για όσα είπε για την οικογένεια Kardasian.

Ο ίδιος είχε γράψει στο blog του το 2012: “Επιτέλους, τελείωσε το γαμ***ένο. Είπα στον ατζέντη μου να μη με αφήσει να με πλησιάσουν για να το ξανακάνω. Είναι σαν να πηδάς με αλεξίπτωτο.”

Ο διευθύνων σύμβουλος του NBC, Robert Greenblatt, δηλώνει ενθουσιασμένος για την επιστροφή του Gervais back, και συμπληρώνει: “Αφοπλιστικός και εκπληκτικός, ο Ricky είναι έτοιμος να τιμήσει την καλύτερη δουλειά σε κινηματογράφο και τηλεόραση. Προσδεθείτε.”

Ο Gervais παρουσίασε τη βραδιά για 3 συνεχόμενες χρονιές, μετά από πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Οι υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν στις 10 Δεκεμβρίου, και η απονομή θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου του 2016.

Θυμηθείτε εδώ τους εναρκτήριους μονολόγους του:

Διαβάστε περισσότερα για: ,