Ο David Lynch θέλει τη Naomi Watts για το νέο 'Twin Peaks' - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο David Lynch θέλει τη Naomi Watts για το νέο ‘Twin Peaks’

Ειδήσεις | 31-10-2015 |

Ο David Lynch βρίσκεται στα γυρίσματα του νέου κύκλου της αγαπημένης σειράς “Twin Peaks” και προσπαθεί μετά κόπων και βασάνων να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα μυστικά μέχρι την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, κάπου στο 2017. Βέβαια, μέχρι τώρα ξέρουμε ήδη ότι το cast της σειράς θα αποτελείται και από ηθοποιούς που δεν συμμετείχαν στις δύο πρώτες σαιζόν. Έχουν ήδη προστεθεί η Amanda Seyfried και ο Balthazar Getty στο πλευρό των Kyle MacLachlan και Sheryl Lee, ενώ ακόμα μεγαλύτερα ονόματα προορίζονται για να πάρουν μέρος.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες και η Jennifer Jason Leigh προστέθηκε στην ομάδα του νέου “Twin Peaks“, αλλά ο Lynch ελπίζει και σε πιο διάσημα πρόσωπα, όπως η Naomi Watts. Φυσικά η ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή χάρη στο αριστούργημα του Lynch “Mulholland Drive“, οπότε αν δεχόταν να συμμετάσχει, θα ήταν ένα πρώτης τάξης reunion για τους δυο τους. Παρ’ όλα αυτά, μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε για ποιο ρόλο την προορίζει ή πόσο μεγάλη ή μικρή θα είναι η εμφάνισή της στη σειρά.

Όπως και να ‘χει, η αναβίωση του “Twin Peaks” είναι από μόνη της ένα πολύ μεγάλο γεγονός τόσο για τους οπαδούς του Lynch, όσο και για τους υπόλοιπους καταναλωτές σειρών, που πάντα ψάχνουν για όλο και περισσότερο συνταρακτικές τηλεοπτικές εμπειρίες. Συνεπώς, τα μεγάλα ονόματα είναι το τελευταίο πράγμα για το οποίο θα έπρεπε να ανησυχούν οι παραγωγοί και ο σκηνοθέτης. Άλλωστε, το λιντσικό κοινό είναι πολύ πιστό και ακολουθεί το δημιουργό σε όλα του τα βήματα.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,