Ο Bryan Singer μιλάει για το "X-Men: Apocalypse" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Bryan Singer μιλάει για το “X-Men: Apocalypse”

Ειδήσεις | 12-10-2015 |

O Bryan Singer βρέθηκε στο Κινηματογραφικό φεστιβάλ του San Pedro στην Καλιφόρνια, και μίλησε για την τελευταία ταινία της τριλογίας του, που ξεκίνησε με το “X-Men: First Class“, συνεχίστηκε με το “X-Men: Days of Future Past“, για να ολοκληρωθεί του χρόνου με το “Apocalypse“.

Δήλωσε μεταξύ άλλων ότι θα είναι η μεγαλύτερη ταινία της σειράς:

“Η διάρκεια θα είναι λίγο μεγαλύτερη, και νομίζω ότι θα έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια από οποιαδήποτε άλλη ταινία των X-Men. Συνήθως τις διατηρώ κάτω από δύο ώρες, αλλά αυτή τη φορά θα την αφήσω μεγαλύτερη, γιατί είναι σαν να ολοκληρώνεις 6 ταινίες μαζί. Είναι σαν να κάνεις μάζεμα στα X-Men 1, 2, 3, First Class, Days of Future Past, και υπάρχει ακόμα και μία σκηνή που τιμά όλα τα παραπάνω, στο τέλος. Μόνο μία στιγμή. Αυτή τη σκηνή δυστυχώς θα την καταλάβετε γιατί αποφάσισαν να την συμπεριλάβουν στο trailer”. 

Επίσης ο σκηνοθέτης δήλωσε πως οι Fassbender, McAvoy και Issac, που πρωταγωνιστούν στην ταινία, είναι οι καλύτεροι ηθοποιοί της γενιάς τους, αλλά δεν θα βραβευθούν ποτέ καθώς παίζουν σε μία ταινία X-Men.

Το “X-Men: Apocalypse” θα βγει στις αίθουσες τον ερχόμενο Μάιο, με το cast να επιστρέφει: James McAvoy, Rose Byrne, Nicholas Hoult, Oscar Isaac, Michael Fassbender, Kodi Smit-McPhee, Jennifer Lawrence, Olivia Munn, Tye Sheridan, Sophie Turner, Alexandra Shipp, Ben Hardy, και Lana Condor.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,