Νύχτες Πρεμιέρας - Οδηγός Κυριακής 4/10 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νύχτες Πρεμιέρας – Οδηγός Κυριακής 4/10

Φεστιβάλ | 3-10-2015 |

Είναι γνωστό πως όλα τα ωραία κρατάνε λίγο, έτσι λοιπόν το πιο γεμάτο δωδεκαήμερο για τους σινεφίλ της Αθήνας ήρθε, πέρασε κι αύριο ρίχνει αυλαία, ανανεώνοντας το ραντεβού  για τον επόμενο Σεπτέμβρη.

Δείτε επίσης: Τα πάντα για τις Νύχτες Πρεμιέρας με όλες τις κριτικές μας στην Ειδική Σελίδα μας

Ας δούμε όμως τι προλαβαίνουμε να απολαύσουμε την τελευταία νύχτα πρεμιέρας που απομένει:

DHEEPAN_Still

Και φυσικά ξεκινάμε με την τελετή λήξης όπου θα απονεμηθούν τα βραβεία του φεστιβάλ στο Ideal στις 20:00. Θ’ακολουθήσει η προβολή του βραβευμένου με χρυσού φοίνικα στις Κάννες “Dheepan“. Η ταινία του Ζακ Οντιάρ είναι ένα εκρηκτικό δράμα μέ θέμα την ζωή μιας οικογένειας μεταναστών σε ένα υποβαθμισμένο προάστιο του Παρισίου. Μετά από το “Dheepan” βραδιά θα κλείσει με την ταινία που θα καταφέρει ν’αποσπάσει τη Χρυσή Αθηνά. Σταυρώνουμε τα δάχτυλα μας να είναι ο “Κοιμώμένος Γίγαντας“, αλλά επειδή τίποτα δεν είναι δεδομένο να είστε προετοιμασμένοι και για το χειρότερο…

download

Πέρα από την τελετή λήξης, στο Οdeon Οpera 1 επαναλαμβάνεται το πολυσυζητημένο “Tangerine” (22:15), ενώ προβάλλεται και το “Cupcakes” (20:15) στα πλαίσια του αφιερώματος στον Έηταν Φοξ. Το τελευταίο αποτελεί μια κωμωδία αλμοδοβαρικού ύφους, με σαφείς σατιρικές αιχμές  για τον θεσμός της… Eurovision!

A094R1PY

Δείτε όλο το πρόγραμμα:

Διαβάστε περισσότερα για: