Νέο μέλος - έκπληξη για το cast του Star Wars Episode VIII - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέο μέλος – έκπληξη για το cast του Star Wars Episode VIII

Ειδήσεις | 3-10-2015 |

Σαν να μην έφταναν οι ήδη υπάρχουσες φήμες για συμμετοχή στο Star Wars Episode VIII των εξαιρετικών και ταλαντούχων Tatiana Maslany (Orphan Black)Gina Rodriguez (Jane the Virgin‘s) και Olivia Cooke (Me and Earl and the Dying Girl), άστραψε σαν κεραυνός εν αιθρία κι άλλη πολλά υποσχόμενη υποψήφια για μια θέση στο συγκεκριμένο cast. Φυσικά η περί ης ο λόγος δεν είναι άλλη από την νέα, πανέμορφη και ανερχόμενη Gugu Mbatha-Raw.

Βέβαια, η Mbatha-Raw δεν είναι απλά ένα πρόσωπο που λέγεται ότι είναι σε συζητήσεις με τους υπευθύνους της παραγωγής. Αντίθετα, έχει ήδη κάνει δοκιμαστικό για την ταινία. Αυτό που αποτελεί την πραγματική έκπληξη ωστόσο, είναι το γεγονός ότι πιθανότατα η Lucasfilm να μην χρειαστεί να επιλέξει μία μόνο από τις προαναφερθείσες ηθοποιούς, καθώς υπάρχουν δύο μεγάλοι γυναικείοι ρόλοι  στο Episode VIII, που θα στελεχώσουν δύο από τις τέσσερις ηθοποιούς που σας αναφέραμε αρχικά.

Γενικότερα, η Mbatha-Raw έχει μεγάλη ζήτηση μετά τις ταινίες Belle και Beyond the Lights όπου πρωταγωνίστησε τον περασμένο χρόνο. Θα τη δούμε και μαζί με τον Will Smith στο δράμα Concussion, ενώ είναι σε συζητήσεις και για το νέο Robin Hood: Origins. 

Ακόμα γνωρίζουμε ελάχιστα για το σενάριο και την υπόθεση του Episode VIII. Ο John Boyega, που πρωταγωνιστεί στο The Force Awakens, θα συνεχίσει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο και στο Episode VIII, ενώ είναι ήδη γνωστό ότι και ο Benicio del Toro θα είναι στο cast του, παρ’ότι δε γνωρίζουμε ακόμη αν θα τον δούμε σε ρόλο villain.

Σκηνοθεσία και σενάριο στο Star Wars Episode VIII  έχει αναλάβει ο Rian Johnson. Στην παραγωγή θα βρίσκονται ο Ram Bergman με την Kathleen Kennedy. Κάποια γυρίσματα είναι ήδη σε εξέλιξη, αλλά από το 2016 θα έχουμε περισσότερο υλικό. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Μάιο του 2017 .