Νέες αφίσες χαρακτήρων και σύντομο κλιπ για το Οσκαρικό «Suffragette» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέες αφίσες χαρακτήρων και σύντομο κλιπ για το Οσκαρικό «Suffragette»

Ειδήσεις | 17-10-2015 |

Το επερχόμενο φεμινιστικό φιλμ της Sarah Gavron έχει ήδη αποκομίσει το ενδιαφέρον των κριτικών και του κοινού με το ιδιαίτερο σενάριο του.

Με την πολύ δυνατή ομάδα ηθοποιών, Meryl Streep, Helena Bonham, Sarah Finigan, Carey Mulligan, Anne-Marie Duff, Ben Whishaw, Drew Edwards κ.α., η ιστορία του μας ταξιδεύει στα πρώτα χρόνια της εμφάνισης του φεμινιστικού κινήματος, όπου οι γυναίκες πρωτοζήτησαν το ισότιμο δικαίωμα στην εκλογική ψήφο.

suffragette-nw-poster-1 suffragette-nw-poster-2

Για την ταινία που θα παρακολουθήσουμε μια ημέρα πριν την γιορτή των Χριστουγέννων, ακολουθούν μερικές χαρακτηριστικές αφίσες των πρωταγωνιστριών, εν δράσει, στις πορείες δηλαδή, καθώς και μερικές αν θέλετε φράσεις μότο – που μέχρι σήμερα – μπορούν και βοηθούν όλες εκείνες που το χρειάζονται.

suffragette-nw-poster-3 suffragette-nw-poster-4

suffragette-nw-poster-5 suffragette-nw-poster-6 suffragette-nw-poster-7

Επίσης, παρακολουθείστε και το σύντομο κλιπ, που δείχνει την ανισότητα του ζευγαριού, ανάμεσα στην πρωταγωνίστρια Maud Wats (Carey Mulligan) – μια εκ των μελών του κινήματος – και τον σύζυγο της Sonny Wats (Ben Whishaw), καθώς και το μικρό τους κοριτσάκι, που γίνεται μάρτυρας ενός ακόμα λεκτικού καβγά τους.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,