Η Reese Witherspoon, ετοιμάζεται για την "Εκδίκηση της Ξανθιάς 3" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Reese Witherspoon, ετοιμάζεται για την “Εκδίκηση της Ξανθιάς 3”

Ειδήσεις | 27-10-2015 |

Την πρώτη φορά που είδατε το “Legally Blonde” ήταν το μακρινό 2001. 14 χρόνια, ένα sequel και ένα μιούζικαλ μετά, φαίνεται πως η Reese Witherspoon είναι έτοιμη για το Legally Blonde 3. Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά τα πηγαδάκια το συζητούν έντονα τον τελευταίο καιρό. Σίγουρα πάντως η ηθοποιός θέλει να συμβεί.

Τις προθέσεις της γνωστοποίησε στην εκπομπή του Lifetime, “Fashionably Late with Rachel Zoe”: “Πολλοί συγγραφείς έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια με διάφορες ιδέες. Νομίζω ότι θα ήταν εξαιρετικό να γίνει τώρα, καθώς μιλάμε για γυναίκες στην πολιτική και πόσο σημαντικό είναι να έχουμε περισσότερες γυναίκες. Θα ήταν ωραίο να την δούμε στο Ανώτατο Δικαστήριο, ή σαν κάποια υποψήφια για πρόεδρος των Η.Π.Α.”

Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας, το “Legally Blonde” περιστρέφεται γύρω από μία ξανθιά αρχηγό κολεγιακής αδελφότητας, η οποία όταν την παρατάει το αγόρι της, αποφασίζει να τον ακολουθήσει στη νομική, μόνο για να ανακαλύψει ότι έχει και η ίδια ένα περίεργο ταλέντο στη νομική. Στη δεύτερη ταινία, “Legally Blonde: Red White and Blonde”, ο χαρακτήρας της Witherspoon, εμπλέκεται στο Κογκρέσο για να περάσει έναν νόμο κατά των πειραμάτων σε ζώα, ταινία που βγήκε στις αίθουσες το 2003. Επίσης το 2007, το “Legally Blonde” έγινε και μιούζικαλ, το οποίο έπαιξε σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Αυστραλία, κερδίζοντας ακόμα και Tony.

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη της ηθοποιού:

Διαβάστε περισσότερα για: , ,