Η νέα σειρά του HBO έχει Antony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, ρομπότ και τι άλλο, άγριο σεξ - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η νέα σειρά του HBO έχει Antony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, ρομπότ και τι άλλο, άγριο σεξ

TV, Ειδήσεις | 1-10-2015 |

Το HBO ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς για την σοδειά του 2016 και ένα από τα γερά του χαρτιά είναι το Westworld, μια σειρά βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του Michael Crichton από το 1973. H σειρά έχει σαν κεντρικό της θέμα ένα θεματικό πάρκο, το Westworld, όπου ανθρωπόμορφα ανδροειδή φέρνουν στην πραγματικότητα ιστορικά γεγονότα, με το τι είναι αλήθεια και τι όχι σε αυτό το πάρκο να τίθεται σε αμφιβολίες από το πρώτο κιόλας teaser.

Στην σειρά θα παίζουν Anthony Hopkins, Ed Harris και Evan Rachel Wood, που αποτελούν και τα μεγάλα ονόματα της, με τους James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Sidse Babett Knudsen, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal.

Ενδιαφέρον είναι ότι στην σειρά βρίσκουμε σε παραγωγή, σκηνοθεσία και σενάριο κάποιους από τους πιο μεγάλους του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Ο λόγος για τον Jonathan Nolan, μαζί με την Lisa Loy που είναι ο δημιουργός της σειράς και θα σκηνοθετήσει το πρώτο επεισόδιο μαζί με J. J. Abrams και Bryan Burk.

H σειρά αποτελεί την δεύτερη σειρά βασισμένη στην ταινία καθώς την δεκαετία του 80 είδαμε το  Beyond Westworld, να βασίζεται σε αυτήν και να κάνει όμως μόλις τρία επεισόδια στο CBS.

Το Westworld, σαν κάθε HBO σειρά που σέβεται τον εαυτό της θα έχει προφανώς μπόλικο σεξ. Μάλιστα μέσα στις ειδήσεις της βδομάδας συγκατελέγεται και η ανακοίνωση με την οποία η σειρά έψαχνε για extras, στην οποία οι κομπάρσοι θα έπρεπε να υπογράψουν ότι δέχονται να είναι γυμνοί, να προσομοιώνουν σκηνές σεξ με άγγιγμα ή επαφή των γεννητικών τους οργάνων.

Δείτε το πρώτο teaser της σειράς που αναμένεται κάποια στιγμή το 2016 και σίγουρα θα κάνει αίσθηση.