Η Lauren Cohan γίνεται η νταντά ενός τρομακτικού πορσελάνινου αγοριού στο θρίλερ «The Boy» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Lauren Cohan γίνεται η νταντά ενός τρομακτικού πορσελάνινου αγοριού στο θρίλερ «The Boy»

Ειδήσεις | 17-10-2015 |

Στο επερχόμενο trailer του «The Boy», προηγουμένως γνωστό ως «The Inhabitant», συναντούμε αρκετά μονοπάτια τρομακτικής τακτικής συνοδευόμενα με μια τρομακτική κούκλα.

Η νεαρή Αμερικανίδα Greta (Lauren Cohan) πιάνει δουλειά ως νταντά σε ένα ερημικό αγγλικό χωριό. Η οικογένεια του παιδιού άφησε το καλύτερο προ εκπλήξεως, όταν η Greta θα ανακαλύψει ότι θα πρέπει να προσέξει αντί για ένα οκτάχρονο παιδί, μια πορσελάνινη κούκλα σε μορφή μικρού αγοριού.

Το μυστήριο πίσω από την φύλαξη και την φαντασία των γονιών, βρίσκεται 20 χρόνια πριν, όταν η οικογένεια είχε στα αλήθεια ένα μικρό αγοράκι το οποίο αργότερα πέθανε.

The-Boy-Movie

Οι κανόνες φύλαξης για την Greta είναι πολύ αυστηροί και όταν εκείνη θα τολμήσει να αμελήσει έναν από αυτούς, θα αρχίσει να πιστεύει πως το μικρό πορσελάνινο αγόρι – είναι πέρα για πέρα, αληθινό.

Την Lauren Cohan που συναντήσαμε τόσο στο The Vampire Diaries, όσο και αργότερα στο The Walking Dead, πρωταγωνιστεί στο φιλμ του William Brent Bell.
Κοντά της επίσης οι ηθοποιοί Lauren Cohan, Rupert Evans, Jim Norton και Diana Hardcastle σε μια ταινία που εκ πρώτης όψεως τραβάει το ενδιαφέρον.

Ημερομηνία εξόδου στους κινηματογράφους του εξωτερικού είναι η 22η Ιανουαρίου 2016.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,