Η Kristen Wiig, δηλώνει έκπληκτη από τον σεξισμό κατά του γυναικείου remake των "Ghostbusters" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Kristen Wiig, δηλώνει έκπληκτη από τον σεξισμό κατά του γυναικείου remake των “Ghostbusters”

Ειδήσεις | 26-10-2015 |

Και για ακόμα μία φορά ο σεξισμός γίνεται πρώτο θέμα στο Hollywood. Αυτή τη φορά μιλάει για αυτό η (αγαπημένη) Kristen Wiig.

Όταν ανακοινώθηκε ότι το remake των “Ghostbusters” ανακοινώθηκε ότι θα έχει στους 4 βασικούς ρόλους, γυναίκες, οι fans χωρίστηκαν στα δύο. Όσοι παρακολουθούσαν SNL τότε ενθουσιάστηκαν. Οι περισσότεροι όμως έσπευσαν να κατηγορήσουν την επιλογή, πράγμα που δεν χαροποίησε την ηθοποιό.

Σε συνέντευξή της στους, LA Times για την προώθηση της νέας της ταινίας, “Nasty Baby,” η Wiig αποκάλυψε στεναχωρήθηκε για το γεγονός ότι μεγάλη μερίδα του κοινού εστίασε στην αλλαγή φύλου των κεντρικών χαρακτήρων, κάνοντας την ταινία την πρώτη της ηθοποιού που ξεκίνησε τόσο μεγάλη συζήτηση.

“Το γεγονός ότι υπήρξε τόσο μεγάλη διαμάχη, επειδή είμαστε γυναίκες, ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα. Πολύς κόσμος είπε πραγματικά πολύ άσχημα πράγματα, απλά και μόνο γιατί είμαστε γυναίκες. Δεν με θύμωσε το γεγονός, απλά πραγματικά με ξενέρωσε. Πραγματικά τιμούμε αυτές τις ταινίες,” δήλωσε η ηθοποιός.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Paul Feig, είχε μία αντίστοιχη εμπειρία όταν ανακοινώθηκε η ταινία. Δήλωσε πριν λίγο καιρό στο Variety, ότι προσπάθησε να αντιμετωπίσει κάποιους από τους πιο μισογύνηδες που έχει συναντήσει: “Κάποιος που με έβρισε, θεώρησα ότι είναι ένας ανώριμος ανήλικος. Όταν τον ρώτησα, μου απάντησε ότι είναι πατέρας δύο παιδιών. Μεγαλώνει παιδιά, και με κατηγορεί για γυναικείες επιλογές στην ταινία;”

Μαζί με την Wiig, στην ταινία θα δούμε τις Kate McKinnon, Melissa McCarthy και Leslie Jones, με την ταινία να κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2016.

αρχείο λήψης

Διαβάστε περισσότερα για: ,