Η Jennifer Connelly σε ρόλο άστεγης στο πολλά υποσχόμενο trailer του δραματικού «Shelter» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Jennifer Connelly σε ρόλο άστεγης στο πολλά υποσχόμενο trailer του δραματικού «Shelter»

Ειδήσεις | 10-10-2015 |

Την γνωστή ηθοποιό γνωρίζουμε μεταξύ άλλων από την σπουδαία ερμηνεία της στην δραματική ταινία «Requiem for a Dream» που είχε θέμα τα ναρκωτικά.

Στο χαοτικό και δραματικό τοπίο που είχε αράξει και τότε, έρχεται τώρα να ενσαρκώσει την άστεγη Χάνα που γνωρίζει έναν επίσης άστεγο Ταίρ (Anthony Mackie) και οι ζωές τους συνδέονται μέσα από την ζοφερή καθημερινότητα στο καταφύγιο αστέγων της Νέας Υόρκης.

Τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν, οι ζωές που είχαν πριν την τωρινή τους κατάσταση και το μέλλον τους μαζί, είναι θέματα που καλύπτονται.

shelter

Αν σκεφτεί κανείς πως πάνω από 50.000 άτομα ζουν στους δρόμους και στα καταφύγια της Νέας Υόρκης, η ταινία αποσκοπεί στην απόδοση μια υπαρκτής πραγματικότητας που αφορά όλους. Και όπως διαφαίνεται και από το trailer, και οι δυο ηθοποιοί έχουν αφοσιωθεί πιστά στον ρόλο τους και πρόκειται να δούμε μια αρκετά συγκινητική ιστορία.

Την ταινία σκηνοθετεί και γράφει ο Paul Bettany (A Beautiful Mind, Avengers, Iron Man) και στην ομάδα των παραγωγών οι δημιουργοί του All Is Lost και του Margin Call.

Στους ηθοποιούς συναντάμε τους: Jennifer Connelly, Anthony Mackie, Amy Hargreaves, Scott Johnsen.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , ,