Η Disney ετοιμάζει ταινία για την Cruella De Vil - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Disney ετοιμάζει ταινία για την Cruella De Vil

Ειδήσεις | 12-10-2015 |

Κάτι συμβαίνει μάλλον στην Disney, και έχει βαλθεί να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη όλες τις αγαπημένες ηρωίδες της.

Μετά λοιπόν την Maleficent και την Cinderella, μάθαμε ότι η επόμενη ηρωίδα που θα δούμε θα είναι η “κακιά” των 101 σκυλιών της Δαλματίας, η Cruella De Vil.

Η σεναριογράφος βρέθηκε μία φορά, και δεν είναι άλλη από την Kelly Marcel, την οποία συναντήσαμε πέρσι στο σενάριο του “Fisty Shades of Grey”.

Η Marcel θα συνεργαστεί με τον Steve Zissis, με άλλες λεπτομέρειες του σεναρίου να μην έχουν γίνει γνωστές πέρα από την τίτλο που θα είναι απλός, λυτός και απέριττος. Με άλλα λόγια, απλώς “Cruella”. Μπορεί η επιλογή της Marcel να σας φαίνεται άτοπη, αλλά αν αναλογιστούμε το ότι ήταν η σεναριογράφος του “Saving Mr. Banks”, αυτό σημαίνει ότι θα έχει έναν άλφα σεβασμό πάνω σε αυτό.

Αν η Disney είχε αποφασίσει ότι θα κάνει αυτή τη μεταφορά στην εποχή πριν την Maleficent, τότε μάλλον θα γελούσαμε. Αλλά φαίνεται πως το στοίχημα της εταιρείας αποδίδει, οπότε…

Βέβαια το δύσκολο σε αυτή την περίπτωση θα είναι η επιλογή του cast, καθώς αν θυμάστε έχουμε ξαναδεί την ηρωίδα να ταξιδεύει κινηματογραφικά, ενσαρκωμένη από την πάντα εξαιρετική Glenn Close.

de-vil-glenn-close-as-cruella-de-vil-32505070-500-336

Πιθανότατα η ταινία θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο 2016, με πιθανή έξοδο μέσα στο 2017.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,