Έρχονται sequels για τον "Mad Max" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έρχονται sequels για τον “Mad Max”

Ειδήσεις | 5-10-2015 |

Με εισπράξεις πάνω από 400 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, το “Mad Max: Fury Road” ήταν μία επιτυχία. Η συνταγή του Hollywood θέλει η μόνη επανάληψη της επιτυχίας να είναι τα sequels. Σε συνέντευξή του στο TopGear.com, ο σκηνοθέτης George Miller μίλησε για τα εμπόδια που συνάντησε για να γυρίσει την ταινία, αλλά και το ότι θα υπάρχουν και άλλες ταινίες στο κοντινό μέλλον.

“Η ταινία πήρε το πράσινο φως, και ακυρώθηκε 3 φορές μέσα στα τελευταία 10 χρόνια. Ξεκινήσαμε γυρίσματα το 2001 με τον Mel Gibson, αλλά συνέβησαν τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, και το αμερικανικό δολάριο έπεσε στις αγορές, οπότε ήταν σαν να χάσαμε όλο μας το budget σε μία νύχτα,” λέει ο Miller.

Μοιράστηκε ακόμα και τα αναπάντεχα γεγονότα που συνάντησε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων: “Μας έπιασε βροχή στην Αυστραλία. Σε μία έρημο έπιασε βροχή μετά από 15 χρόνια, για να καταλήξουμε μετά στη Νότιο Αφρική, και στη Ναμίμπια. Σε εκείνη τη φάση ήμασταν τόσο πολύ μέσα στο σενάριο, ακόμα και στο πόσο ιερά θα ήταν τα τιμόνια.”

Καθώς η παραγωγή συναντούσε δυσκολίες, η ομάδα πίσω από το σενάριο αντί να προσαρμόσει το υπάρχον έφτασε να έχει 2 ολοκληρωμένα σενάρια: “Καταλήξαμε να έχουμε 2 σενάρια, χωρίς καν να προσπαθήσουμε. Μιλάμε με το στούντιο, για το ποιο από τα δύο σενάρια θα ακολουθήσει, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε.”

Η επόμενη ταινία του franchise θα είναι το “Mad Max: The Wasteland”, αλλά πριν από αυτό ο Miller θέλει να ασχοληθεί με άλλη ταινία, καθώς δηλώνει ήδη κουρασμένος από 8 μήνες γυρισμάτων στην έρημο.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι το πήγε καλά. Άντε και καλή συνέχεια…

Διαβάστε περισσότερα για: