Έρχονται οι "Αναλώσιμοι". Για τέταρτη φορά. - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έρχονται οι “Αναλώσιμοι”. Για τέταρτη φορά.

Ειδήσεις | 12-10-2015 |

Για όλους εσάς τους andreline junkies, που οι εκρήξεις είναι το καλύτερό σας, όπως επίσης και η αχαλίνωτη περιπέτεια και τα γλυκανάλατα αστεία on screen, οι προσευχές σας εισακούστηκαν, και πρέπει να αρχίσετε τις προετοιμασίες, καθώς το “The Expendables” επεκτείνει το franchise του. Ο Sylvester Stallone και το υπόλοιπο παρεάκι ετοιμάζει επιστροφή με την τέταρτη προσθήκη στη σειρά, η οποία θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο 2016.

Το Variety μεταδίδει ότι η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι η πιο ακριβή της σειράς. Πιθανός τόπος γυρισμάτων, η Κίνα, κυρίως για το ότι το 3ο ήταν μέγιστη επιτυχία για τη χώρα με 78 εκατομμύρια στο box office, έναντι 40 εκατομμυρίων στις Η.Π.Α.

Όπως είπαμε τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2016, με έξοδο της ταινίας έναν χρόνο αργότερα. Σκηνοθέτης και cast δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

Μέχρι στιγμής το franchise μετρά εισπράξεις 786 εκατομμυρίων, ενώ η αντίστοιχη ταινία μόνο με γυναίκες ηρωίδες, το “The Expendabelles”, βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της παραγωγής.

Διαβάστε περισσότερα για: