21 Οκτωβρίου 2015 - Η ιστορική ημερομηνία του "Back To The Future" είναι εδώ, και ο κόσμος το γιορτάζει - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

21 Οκτωβρίου 2015 – Η ιστορική ημερομηνία του “Back To The Future” είναι εδώ, και ο κόσμος το γιορτάζει

Ειδήσεις | 21-10-2015 |

Σήμερα είναι μία σημαντική μέρα για την ιστορία του κινηματογράφου. Όταν η “Επιστροφή στο Μέλλον”, αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι το μακρινό 2015, τότε όλοι πίστευαν ότι απέχουμε πολύ. Πλέον όμως, και 21 έχουμε, και Οκτώβρη έχουμε, και στο 2015 είμαστε.

Έτσι λοιπόν οι απανταχού fans της ταινίας παγκοσμίως σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το “Back to the Future” με τους Michael J. Fox και Christopher Lloyd. 

msdbato_ec090_h_copy

Στη δεύτερη ταινία της τριλογίας,  το Back to the Future Part II (1989), ταξίδεψαν στη σημερινή ημερομηνία, και ορισμένα από τα πράγματα που είχαν προβλέψει έχουν γίνει πραγματικότητα, όπως την εξαγορά του Star Wars από την Disney, τα ασύρματα βιντεοπαιχνίδια, τις τρισδιάστατες ταινίες και τα tablet. Επίσης τα hoverboards, ναι μεν υπάρχουν, αλλά δεν είναι ακόμα ευρέως στην κυκλοφορία.

Σήμερα στις Η.Π.Α. κάνει πρεμιέρα το Back in Time, ένα ντοκιμαντέρ για το πως δημιουργήθηκε η τριλογία. Σε όλο όμως τον κόσμο θα υπάρχουν events για να γιορτάσουν αυτή την ημερομηνία.

Σε Γερμανία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, και Μεξικό, σχεδόν σε κάθε πόλη θα υπάρχει μαραθώνιος προβολών, για όλες τις ταινίες τις τριλογίας, με την υποστήριξη της Universal.

Στον Καναδά βέβαια ετοιμάζουν από προβολές μέχρι και συναυλίες, καθώς μιλάμε για την Γενέτειρα του Fox. Στην Αυστραλία η συμφωνική ορχήστρα της Μελβούρνης θα παίξει το μουσικό θέμα της ταινίας σε ειδική προβολή, καθώς και θα παρουσιαστεί νέα πρωτότυπη μουσική βασισμένη στην ταινία στις 6 και 7 Νοεμβρίου, σε ειδική εκδήλωση.

Happy “Back to the Future” Day, παίδες…