Ξεκινούν τα γυρίσματα του επόμενου Resident Evil - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ξεκινούν τα γυρίσματα του επόμενου Resident Evil

Ειδήσεις | 21-9-2015 |

Τώρα καλό αυτό, κακό αυτό θα δείξει. Η αλήθεια είναι ότι το franchise μετά την τρίτη προσθήκη, το Extiction, άρχισε την κάτω βόλτα. Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει την Screen Gems να αναλαμβάνει την προώθηση του επόμενου, υπ’ αριθμόν 6 μέρους, που ίσως να είναι και το τελευταίο με τίτλο, “Resident Evil: Final Chapter”.

Τους Milla Jovovich και Ali Larter, θα συνοδεύουν οι Iain Glen, Shawn Roberts, Ruby Rose, Eoin Macken και William Levy, σε σενάριο και σκηνοθεσία και πάλι του Paul W.S. Anderson.

Η Constantin Film έχει αναλάβει ξανά την παραγωγή, με γυρίσματα που θα ξεκινήσουν μέσα στον μήνα σε Γιοχάνεσμπουργκ και Κέιπ Τάουν, στη Νότιο Αφρική.

Η ιστορία θα διαδραματίζεται ακριβώς μετά τα γεγονότα του “Resident Evil: Retribution.” Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κίνδυνο και πλησιάζει τον αφανισμό, ειδικά μετά και την προδοσία απέναντι στην Alice, από τον Wesker στην Ουάσιγκτον. Η Alice θα πρέπει να επιστρέψει εκεί που ξεκίνησαν όλα, στη Raccoon City, όπου εκεί η Umbrella Corporation ανασυντάσσεται για να επιτεθεί σε όσους έχουν επιζήσει από την αποκάλυψη. Σε μία κούρσα ενάντια στον χρόνο, η Alice θα ενώσει τις δυνάμεις της με παλιούς φίλους, και με έναν αναπάντεχο σύμμαχο.

Ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλες οι προηγούμενες ακούγονταν αρκετά ενδιαφέρουσες, πράγμα το οποίο πρέπει να μας προβληματίζει. Εμείς ελπίζουμε το “Final Chapter” να είναι όντως το “Final”, γιατί πόσα να αντέξουμε και εμείς; Ο σκηνοθέτης πάντως το πιστεύει, και το έχει δηλώσει στο παρελθόν. 

Διαβάστε περισσότερα για: ,