Τον νέο project του Bryan Cranston τον πάει Λευκό Οίκο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τον νέο project του Bryan Cranston τον πάει Λευκό Οίκο

Ειδήσεις | 4-9-2015 |

Ελάχιστα μετά το τέλος του Breaking Bad, ο Bryan Cranston είχε ανακοινώσει την συμμετοχή του στην τηλεταινία του HBO, με τίτλο All the Way, στην οποία θα παίζει τον πρόεδρο της Αμερικής Lyndon B. Johnson. Μάλιστα ο ρόλος, δεν είναι η πρώτη φορά που ερμηνεύεται από τον Cranston, καθώς ο ίδιος έχει πρωταγωνιστήσει στο θεατρικό στο οποίο θα βασίζεται η ταινία έχοντας μάλιστα βραβευτεί με Tony (τα θεατρικά Οσκαρ) για την ερμηνεία του.

Με την παραγωγή της ταινίας να έχει αρχίσει ήρθε και η πρώτη επίσημη φωτογραφία του Cranston σαν Johnson, με τον ηθοποιό να είναι αγνώριστος. Βέβαια σε όσους έχουν δει το θεατρικό ή φωτογραφίες από αυτό η εμφάνιση του Cranston δεν προκάλεσε έκπληξη. Δείτε μία τέτοια:

cranston_605

Δεν είμαστε σίγουροι ακόμη για το πότε θα προβληθεί η τηλεταινία στο HBO, όμως θεωρείται σχεδόν σίγουρη η υποψηφιότητα (τουλάχιστον) του Cranston με Emmy. Την ταινία εξάλλου θα πλαισιώνουν και οι Anthony Mackie (θα παίζει τον Martin Luther King), Melissa Leo (Lady Bird Johnson), Bradley Whitford (Hubert Humphrey), Stephen Root (J. Edgar Hoover), Marque Richardson (Bob Moses), Aisha Hinds (Fanny Lou Hamer), Todd Weeks (Walter Jenkins), Mo McRae (Stokely Carmichael), Spencer Garrett (Walter Reuther) και Frank Langella (Senator Richard Russell).