Το νέο Bourne και ο Matt Damon κάνoυν γυρίσματα στην Αθήνα - ή μήπως όχι; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το νέο Bourne και ο Matt Damon κάνoυν γυρίσματα στην Αθήνα – ή μήπως όχι;

Ειδήσεις | 16-9-2015 |

Όπως σας είχαμε πει θα έχουμε νέο Bourne, ναι με τον Matt Damon και τον Paul Greengrass στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Και ναι το story του θα έχει κάτι από Ελλάδα και κρίση ενώ ο ίδιος ο Damon είπε ότι η ταινία θα έχει να κάνει και με την δημοκρατία γι’ αυτό τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινάνε από την Ελλάδα, την καρδιά της δημοκρατίας.

Δείτε τι δήλωσε για την άκρως ενδιαφέρουσα υπόθεση του νέου Bourne o Matt Damon.

Έτσι η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας που έδειχνε τον Damon θα έπρεπε να είναι από την Ελλάδα, σωστά; Λάθος!

Η ταινία θα φαίνεται μεν να έχει γυρίσματα στην Ελλάδα όμως αντί για την Αθήνα, τα γυρίσματά της γίνονται στην Τενερίφη της Ισπανίας.

upl55f81417e408e

Το κατά πόσο η συγκεκριμένη ταινία θα ήταν διαφήμιση για την Ελλάδα τουριστικά, είναι δύσκολο να το προβλέψει κανείς, όμως σίγουρα πρόκειται για άλλη μια ευκαιρία που χάνεται από Ελληνικής πλευράς καθώς κάλλιστα ένα σημαντικό blockbuster σαν το νέο Bourne θα μπορούσε να κάνει τα γυρίσματα του στην Ελλάδα και να μην βλέπαμε τον άνθρωπο στην παραπάνω φωτογραφία να αλλάζει τις πινακίδες στους δρόμους της Τενερίφης…

1441841845360

Όπως μπορεί να δει κανείς στις φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας, το νέο Bourne θα έχει όντως κάτι από Ελληνική κρίση, με ματ στους δρόμους, διαδηλωτές και συγκεντρώσεις κατά της λιτότητας και των δανειστών μας.

1441841867669

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες το 2016 και οι πρώτες αυτές εικόνες μας κάνουν να θέλουμε να την δούμε ακόμη πιο πολύ.