Τα "Minions" μόλις έγιναν η 2η καλύτερη animation ταινία όλων των εποχών - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τα “Minions” μόλις έγιναν η 2η καλύτερη animation ταινία όλων των εποχών

Ειδήσεις | 14-9-2015 |

Και μπορεί τα τελευταία χρόνια να γίνεται όλο και περισσότερος λόγος για κρίση, αλλά η Universal σίγουρα δεν μπορεί να παραπονιέται.

Φέτος το καλοκαίρι είχε 3 ταινίες στις αίθουσες, όπου και οι τρεις κατάφεραν να ξεπεράσουν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office, και μιλάμε φυσικά για τα Jurassic World, Furious 7 και τα Minions, ταινίες που έκαναν το 2015 το καλύτερο της εταιρείας, με έσοδα $5.53 δις και μετράμε ακόμα.

Αλλά η Universal έχει ακόμα ένα λόγο για να είναι χαρούμενη. Το spinoff του Despicable Me εκθρόνισε το Toy Story 3 από την δεύτερη θέση της πιο επιτυχημένης ταινίας animation όλων των εποχών. Και για αυτό πρέπει να ευχαριστήσουν την Κίνα, καθώς η ταινία άνοιξε εκεί μέσα στο σαββατοκύριακο, με κέρδη της τάξεως των 20 εκατομμυρίων, ανεβάζοντας το πόσο του παγκόσμιου box office στο 1.08 δις. Η πρωτοκαθεδρία της Disney συνεχίζεται όμως καθώς τα 1.27 δις του Frozen, δύσκολα ξεπερνιούνται.

Στα Minions ακούσαμε τις φωνές των Sandra Bullock, John Hamm, Michael Keaton, Steve Coogan, Alison Janney, Katy Mixon και Jennifer Saunders.

Διαβάστε περισσότερα για: