Τα εισιτήρια και οι κάρτες για τις Νύχτες Πρεμιέρας - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τα εισιτήρια και οι κάρτες για τις Νύχτες Πρεμιέρας

Ειδήσεις, Φεστιβάλ | 3-9-2015 |

Οι Νύχτες Πρεμιέρας ανακοίνωσαν μόλις τις διαδικασίες και τις τιμές των εισιτηρίων και καρτών για φέτος. Σας θυμίζουμε ότι πρώτοι σας είχαμε πει ότι η ταινία έναρξης του φετινού Φεστιβάλ θα είναι το Youth του Paolo Sorentino. Δείτε τις ταινίες που θα δούμε στις Νύχτες.

Η πρεμιέρα της ταινίας «Νιότη» (Youth) θα γίνει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (μόνο με προσκλήσεις). Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας των 20 προβολών, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Πρεμιέρα του Φεστιβάλ, κατόπιν επίδειξης της ατομικής πρόσκλησής τους και της κάρτας.
Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από την Odeon την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου.

Δείτε τα πάντα για τις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας στην ειδική σελίδα του Cinefreaks

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ & ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η προπώληση των καρτών διαρκείας του φεστιβάλ ξεκινά την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24, 1ος όροφος), 11.00 – 16.00.
Η είσοδος στις προβολές θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη της κάρτας και του μηδενικού εισιτηρίου (απόδειξη αγοράς).

Η προπώληση των μεμονωμένων εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, οπότε θα γίνει γνωστό και το πλήρες πρόγραμμα με τις ταινίες του Φεστιβάλ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων στο: www.aiff.gr

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Για ακόμα μία χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Κιν/φου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας διατηρεί την τιμή του εισιτηρίου και των καρτών διαρκείας σταθερή, ενώ προστίθεται μία ακόμα κατηγορία στις κάρτες διαρκείας.

Εισιτήρια:
Πρωινές προβολές: 4€
Απογευματινές προβολές, πριν τις 19:55: 5€
Βραδινές προβολές, από τις 20.00: 6 €

Κάρτες Διαρκείας:
Κάρτα 5 προβολών: 20€
Κάρτα 10 προβολών: 35€
Κάρτα 20 προβολών: 60€

Οι κάτοχοι καρτών 20 προβολών έχουν τη δυνατότητα κράτησης μίας ατομικής πρόσκλησης για την Τελετή Έναρξης. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η κράτηση θεωρείται έγκυρη μόνο εφόσον ο κάτοχος προμηθευτεί την πρόσκληση της Τελετής Έναρξης κατά την αγορά της κάρτας. Η είσοδος στην Τελετή Έναρξης μπορεί να γίνει μόνο με την επίδειξη της κάρτας και της ατομικής πρόσκλησης.

Διαβάστε περισσότερα για: