Σύντομο clip από το «Life» που «δείχνει» τον φωτογράφο του James Dean, να αποτυπώνει μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες του διάσημου ηθοποιού - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Σύντομο clip από το «Life» που «δείχνει» τον φωτογράφο του James Dean, να αποτυπώνει μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες του διάσημου ηθοποιού

Ειδήσεις | 5-9-2015 |

Στην επερχόμενη ταινία «Life» θα ξαναζήσουμε την περίοδο όπου ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood, James Dean, γνωρίζει τον προσωπικό του φωτογράφο, Dennis Stock.

Ο διάσημος τότε φωτογράφος από το περιοδικό «Life» επιχειρεί να τραβήξει κάποιες φωτογραφίες τον Dean, και παράλληλα θα τους συνδέσει για πάντα μια μεγάλη φιλία.

Στο κλιπ που αποτελεί μέρος του συνόλου της ταινίας που θα δούμε από την 1η Οκτωβρίου στους κινηματογράφους, ο φωτογράφος Dennis, αποτυπώνει την χαρακτηριστική φωτογραφία του Dean, που κοιτάζει πλάγια προς την κάμερα, με το τσιγάρο πάντα στραβά και τα πάντα μάγκικο και συναισθηματικό βλέμμα, παράλληλα με την βροχή και το κρύο που τον κάνει να κυρτώνει (με αιτία αυτή τη φορά) το σώμα του. Παράλληλα ο Dennis τον ρωτάει αν θα πάει στη Ινδιάνα, και νιώθει πως πρέπει να ταξιδέψει μαζί του.

James Dean, New York City, 1955.

James Dean, New York City, 1955.

Είναι από τις ταινίες που σίγουρα ανυπομονούμε να δούμε, για το πώς ο Robert Pattinson (Twilight, Water for Elephants) και ο Dane DeHaan (Kill Your Darlings, The Amazing Spiderman 2), που και οι δυο έχουν ξαναπαίξει σε βιογραφικές ταινίες, θα αποτυπώσει δυο από τις πιο χαρακτηριστικές προσωπικότητες του παλαιού αμερικανικού χώρου της τέχνης.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,