Πως η αφίσα του "Legend" τρολάρει την κακή κριτική της Guardian - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πως η αφίσα του “Legend” τρολάρει την κακή κριτική της Guardian

Ειδήσεις | 11-9-2015 |

Το Legend μέχρι στιγμής έχει πάρει κάποιες από τις καλύτερες κριτικές της χρονιάς.

Το Total Film χαρακτήρισε την ερμηνεία του Tom Hardy, την καλύτερη της καριέρας του, με το Time Out να επαυξάνει αυτή τη δήλωση. Αλλά όπως και κάθε ταινία, έτσι και αυτή έχει και τις κακές της κριτικές.

Είναι σχεδόν απίθανο οι διαφημιστές μίας ταινίας να χρησιμοποιούν μία κακή κριτική. Η ομάδα πίσω από το Legend, αποφάσισε όμως ότι όχι μόνο θα χρησιμοποιήσει μία κακή κριτική, αλλά θα την έχει και στο κέντρο της αφίσας της ταινίας.

Σκηνοθετημένο από τον Brian Helgeland, στο Legend πρωταγωνιστή ο Hardy σε δύο ρόλους, σαν Reggie και Ronnie Kray, τους δίδυμους γκάνγκστερ στο Λονδίνο του 1960. Ενώ πολλοί κριτικοί έσπευσαν να τιμήσουν την ταινία, ο δημοσιογράφος της Guardian, Benjamin Lee είχε διαφορετική άποψη, και έγραψε: “Ενώ ο Hardy είναι αναμφισβήτητα επιβλητικός σαν Reggie, αλλά και στον δυσκολότερο ρόλο του Ronnie, καταφέρνει να είναι περιοδικά αποτελεσματικός. Συχνά η ερμηνεία του πέφτει στο πλαίσια του “τρελού ματιού” όταν κάνει τον κακό, με μία φωνή που θυμίζει Bane. Αλλά δεδομένου των συνθηκών που του δόθηκαν από τον Helgeland, κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει τόσο πολύ.”

Αλλά, μία τόσο κακή κριτική, μαζί με τα δύο αστέρια που έδωσε ο Lee, δεν θα μπορούσαν να περάσουν έτσι απλά, χωρίς να επηρεάσουν. Και τη νέα αφίσα φρόντισε να μοιραστεί μαζί μας ο ίσιος ο Lee μέσω Twitter:

Απλά απολαυστικό.

Διαβάστε περισσότερα για: ,