Ο Wes Ball θα σκηνοθετήσει και την τρίτη ταινία «The Maze Runner» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Wes Ball θα σκηνοθετήσει και την τρίτη ταινία «The Maze Runner»

Ειδήσεις | 19-9-2015 |

Είμαστε προ των πυλών για να υποδεχθούμε το δεύτερο μέρος της κινηματογραφικής σειράς «The Maze Runner» και γνωρίζουμε πλέον με σιγουριά, πως ο σκηνοθέτης των δυο ταινιών, Wes Ball, θα επιμεληθεί και την τρίτη ταινία.

Το ονομαζόμενο «The Maze Runner: The Death Cure» που θα δούμε σε δυο χρόνια από τώρα, θα έχει σκηνοθέτη τον Wes Ball. Ο ίδιος χαρούμενος δήλωσε πρόσφατα την συμμετοχή του στην τρίτη και τελευταία ταινία:

«Θα σκηνοθετήσω και την τρίτη ταινία και είμαστε ήδη απασχολημένοι με τις ετοιμασίες για την τελευταία ταινία του saga».

Κρίνοντας από την πρώτη ταινία που ήταν εξαιρετική και μάλιστα ξέφευγε από το πλαίσιο της «νεανικής» παραγωγής, και από την δεύτερη ταινία που από ότι μαθαίνουμε πηγαίνει ήδη καλά στις Η.Π.Α. και ξεπερνάει μάλιστα στο box office, το «Black Mass» που τρέχει παραλλήλως, η επιλογή να κρατηθεί ο ίδιος σκηνοθέτης και σε αυτή την παραγωγή μας βρίσκει σύμφωνους.

Για την δεύτερη ταινία «Maze Runner: The Scorch Trials» θα κάνετε ελάχιστη υπομονή, αφού βγαίνει στις αίθουσες, αυτή την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, να θυμίσουμε για άλλη μια φορά, ότι η ιδέα του «Maze Runner» βρίσκεται στην ομώνυμη και βραβευμένη σειρά βιβλίων του James Dashner.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,