Ο νέος Spiderman θα είναι 15 χρονών παιδάκι - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο νέος Spiderman θα είναι 15 χρονών παιδάκι

Ειδήσεις | 25-9-2015 |

Σας είχαμε ενημερώσει εδώ και καιρό για το ότι ο νέος Spiderman θα είναι μια συνεργασία των Sony και Marvel, και θα τον παίξει ο Tom Holland (φώτο) που επιλέχτηκε μάλιστα μετά από οντοσιόν ανάμεσα σε 1500 άτομα.

Ο ηθοποιός που είναι ηλικίας 19 χρονών, θα παίξει στην νέα ταινία του Spiderman που θα γυριστεί το 2016 και θα προβληθεί στις αίθουσες το 2017, ενώ έχει ήδη παίξει τον ρόλο του Spidey στο Civil War που θα δούμε τον Μάιο. Το ενδιαφέρον της ιστορίας είναι ότι ο Spideman σε όλη αυτή την ιστορία θα είναι μόλις 15 χρονών και θα πηγαίνει ακόμα σχολείο.

Μάλιστα πρόσφατα μάθαμε ότι η παρουσία του στο Civil War θα εξηγηθεί με τον Spiderman να εμφανίζεται σαν αστικός μύθος για τις περιπέτειες του.

Ο Spiderman θα αποκτήσει από τη Sony, και σε συνεργασία πλέον με την Marvel νέα ταινία που θα προβληθεί, όπως είπαμε το καλοκαίρι του 2017, με σκηνοθέτη τον Jon Watts. Ο τελευταίος μάλιστα δήλωσε πως θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τον Spiderman σε μια τόσο μικρή ηλικία και να αναλύσουμε σχετικά θέματα με αυτήν. “Υπάρχουν τόσοι τρόποι να σκοτώσουμε τον θείο Sam άλλωστε”, είπε χαριτολογώντας.