Νύχτες Πρεμιέρας - Οδηγός Πέμπτης 1/10 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νύχτες Πρεμιέρας – Οδηγός Πέμπτης 1/10

Φεστιβάλ | 30-9-2015 |

Ο Οκτώβριος αύριο κάνει κι αυτός πρεμιέρα, παρέα με τις ταινίες του Αθηναϊκού φεστιβάλ κινηματογράφου και μια πολύ δυνατή συμμετοχή κάνει την εμφάνιση της στο διεθνές διαγωνιστικό.

Μιλάμε φυσικά για τον “Κοιμώμενο Γίγαντα“, μια από τις πλέον δραματουργικά άρτιες ταινίες του φετινού προγράμματος, που μας ήρθε με τις δάφνες της Εβδομάδας Κριτικής των Καννών. Μη χάσετε αυτή την τολμηρή κατάδυση στα βάθη της εφηβικής ψυχοσύνθεσης, που θα προβληθεί στις 20:15 στο Odeon Opera 1. Η κριτική μας

Δείτε επίσης: Τα πάντα για τις Νύχτες Πρεμιέρας με όλες τις κριτικές μας στην Ειδική Σελίδα μας  

download

Από εκεί και πέρα συμμετοχές έχουμε και στο μουσικό διαγωνιστικό με το εγχώριας παραγωγής “My friend Larry Gus” που θα προβληθεί παρουσία των συντελεστών και του σκηνοθέτη του Βασίλη Κατσούπη, στις 20:00 στο Δαναό 1.

Αμέσως μετά στις 23:00 στον ίδιο κινηματογράφο θα προβληθεί η δεύτερη για σήμερα συμμετοχή στο μουσικό διαγωνιστικό με τίτλο “Wacken 3D“, με υλικό από το ομώνυμο το διασημότερο φεστιβάλ μέταλ μουσικης παγκοσμίως.

Εκτός διαγωνιστικού τώρα, δύο πρεμιέρες είναι προγραμματισμένες για απόψε. Η πρώτη δεν είναι άλλη από το Ιρανικό “Nahid“, που καταγγέλλει το φαλλοκρατικό νομικό σύστημα του Ιράν και διαθέτει την εξαιρετική Σαρέχ Μπαγιά του “Ένας Χωρισμός” στον πρωταγωνιστικό ρόλο. (Ideal 20:00) Η κριτική μας για το Nahid

6526c716-dec8-4ec1-b9d5-81a9c808016d

Η δεύτερη δεν μας έρχεται από μακριά, καθώς αποτελεί ελληνική παραγωγή που προβάλλεται ως work in progress. “Short Fuse” λοιπόν ο τίτλος της συνδημιουργίας των Ανδρέα Λαμπρόπουλου και Κώστα Σκυφτά, που θα προβληθεί σε μια πρώτη εκδοχή της αύριο στο Οdeon Opera 1 στις 22:15 παρουσία του εντυπωσιακού cast της που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Αποστόλη Τότσικα, Ευγενία Δημητροπούλου, Τάσο Νούσια και Γιώργο Καραμίχο.

maxresdefault

Δείτε όλο το πρόγραμμα:

Διαβάστε περισσότερα για: