Νέες αφίσες για το επερχόμενο animated "Ξενοδοχείο για Τέρατα 2" (+trailer) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέες αφίσες για το επερχόμενο animated “Ξενοδοχείο για Τέρατα 2” (+trailer)

Ειδήσεις | 5-9-2015 |

Μετά το βραβευμένο και εξαιρετικό πρώτο φιλμ «Ξενοδοχείο για Τέρατα» που μας δίδαξε μια πανέμορφη ιστορία μεταξύ των ιδιαιτέρων πλασμάτων του ξενοδοχείου και ενός ανθρώπου που υπήρχε ανάμεσα τους, στο «Hotel Transylvania 2» συνεχίζεται η περιπέτεια.

Η κόρη του κόμη δράκουλα, Mavis έχει πλέον μεγαλώσει και έχει αποκτήσει με τον καλό της Jonathan, ένα πανέμορφο αγοράκι που φαίνεται όμως ότι δεν έχει αποκτήσει ακόμα τους χαρακτηριστικούς κυνόδοντες ενός βαμπίρ. Ο σαστισμένος παππούς, ο Δράκουλας ανησυχεί για την πορεία του εγγονού του, ενώ οι η Mavis με τον σύζυγο της Jonathan, αποφασίζουν να επισκεφθούν τα πεθερικά τους. Παράλληλα στο ξενοδοχείο, έρχονται κάποιοι άλλοι επισκέπτες που θα φέρουν έναν καινούργιο αέρα καθημερινότητας και θα συγκρουστούν με τους μέχρι τώρα ενοίκους, για λόγους που θα δούμε επί σκηνής…!

hotel_transylvania_2_character_poster-1 hotel_transylvania_2_character_poster-2 hotel_transylvania_2_character_poster-3 hotel_transylvania_2_character_poster-4 hotel_transylvania_2_character_poster-5 hotel_transylvania_2_character_poster-6 hotel_transylvania_2_character_poster-7 hotel_transylvania_2_character_poster-8 hotel_transylvania_two_ver7

Εισερχόμενοι στον κόσμο των ανθρώπων, θα δούμε τη πρωταγωνίστρια Mavis να ενθουσιάζεται με το καθετί που τους χαρακτηρίζει, ενώ η συνολική αποτίμηση της ταινίας, είναι για ακόμα μια φορά, να διδάξει για άλλη την έννοια της διαφορετικότητας, της αποδοχής και της αγάπης μέσα στην οικογένεια και στην κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,