Και η Rachel McAdams στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Και η Rachel McAdams στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel

Ειδήσεις | 15-9-2015 |

Συνήθως η Marvel κρατάει μυστικά, τουλάχιστον μέχρι να είναι όλα έτοιμα και να μπορεί να κάνει μία μεγάλη ανακοίνωση που θα εκπλήξει τους πάντες. Από ότι φαίνεται πάντως οι πληροφορίες για τον μεγάλο μάγο έχουν διαρρεύσει, και πλέον η Rachel McAdams ξέρουμε ότι ανήκει στο cast του “Doctor Strange”.

Η ανακοίνωση ήρθε από την ίδια την ηθοποιό, και μαζί με αυτό αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Marvel από τον προηγούμενο Ιούλιο. Αυτό όμως που δεν μας είπε ήταν ποιος θα είναι ο χαρακτήρας που θα ερμηνεύσει. Εμάς βέβαια μας αρκεί η συμμετοχή της, καθώς αγαπάμε Rachel, και αυτό περνάει στον κόσμο. Με δεδομένο πάντως ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον επόμενο Χειμώνα, περιμένουμε την ανακοίνωση της Marvel σχετικά με την ταινία.

Στα σίγουρα γνωρίζουμε ότι ο “Doctor Strange” θα σκηνοθετηθεί από τον Scott Derrickson, θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου του 2016, και εκτός από την McAdams θα δούμε τους Benedict Cumberbatch, Tilda Swinton, και Chiwetel Ejiofor.

Επίσης κυκλοφορεί η φήμη, η οποία θέλει τον Mads Mikkelsen σε ρόλο κακού. Ας ελπίσουμε η Marvel να ξεκινήσει τις ανακοινώσεις σύντομα.

Διαβάστε περισσότερα για: