Είστε έτοιμοι για το sequel του "Trainspotting"; Ο Danny Boyle είναι. - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είστε έτοιμοι για το sequel του “Trainspotting”; Ο Danny Boyle είναι.

Ειδήσεις | 7-9-2015 |

Για να πούμε τη μαύρη και πικρή αλήθεια. Πέρα από ορισμένες περιπτώσεις, τα sequel είναι μία περίεργη υπόθεση. Και δυστυχώς δεν μας βγαίνουν σε καλό. Τώρα, όταν μιλάμε για ένα τύπο σαν τον Danny Boyle, όσο να πεις, η εμπιστοσύνη που του έχουμε δείξει μέχρι στιγμής δεν έχει πέσει θύμα κατάχρησης.

Ο σκηνοθέτης μίλησε με ευκαιρία της παρουσίασης υλικού από το “Steve Jobs” και μας χαροποίησε ιδιαίτερα: “Και οι 4 βασικοί χαρακτήρες θέλουν να επιστρέψουν και να το κάνουν. Τώρα είναι μόνο θέμα οργάνωσης των προγραμμάτων τους, καθώς οι δύο από αυτούς κάνουν τηλεόραση στις Η.Π.Α.”

Η συζήτηση και ανακοίνωση έγιναν στα πλαίσια του φεστιβάλ του Telluride , όπου και ο σκηνοθέτης βραβεύθηκε για το σύνολο του έργου του. Μέσα στο βίντεο που παρουσιάστηκε ήταν και η επίμαχη στιγμή της ταινίας με τον Ewan McGregor να βγαίνει από τη λεκάνη της τουαλέτας. Η ταινία φημολογείται ότι θα λάβει χώρα τουλάχιστον 20 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, η οποία, ελπίζουμε να θυμάστε καλά, αφορούσε την κατάχρηση ναρκωτικών, με το σενάριο να υπογράφει ο John Hodge, βασισμένο στη νουβέλα του Irvine Welsh.

Οι ηθοποιοί του Trainspotting ήταν οι Ewan McGregor, ο οποίος δήλωσε στη Guardian τον Ιούνιο ότι θέλει να συμμετέχει, Jonny Lee Miller, ο οποίος εμφανίζεται στο “Elementary” του CBS, Robert Carlyle, ο οποίος συμμετέχει στο “Once Upron a Time” του ABC, Kevin McKidd, ο οποίος εμφανίζεται στο “Grey’s Anatomy”, Ewen Bremner και Kelly Macdonald, την οποία είδαμε τελευταία στο “Boardwalk Empire” του HBO.

Άντε και να δούμε…

Διαβάστε περισσότερα για: ,