Ήρθε και η σειρά του David Beckham για τη μεγάλη οθόνη - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ήρθε και η σειρά του David Beckham για τη μεγάλη οθόνη

Ειδήσεις | 8-9-2015 |

Και οι φήμες επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο τον David Beckham, ο οποίος όχι μόνο απεκάλυψε τη συμμετοχή του αλλά δηλώνει προετοιμασμένος για τις αρνητικές κριτικές.

Ο πρώην παίκτης της Manchester United θα ενσαρκώσει έναν μικρό ρόλο σαν ιππότης στην επερχόμενη ταινία του Guy Ritchie, “Knights of the Roundtable: King Arthur”. Ο Beckham, στα 40 του πλέον, φαίνεται να ξέρει τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει με μία αλλαγή καριέρας, αλλά και το ότι πρέπει να παλέψει για την επιτυχία: “Ξέρω πολύ καλά ότι αρκετοί αθλητές θέλησαν να ασχοληθούν με την υποκριτική και απέτυχαν,” δήλωσε στους Times. “Ξέρω ότι είναι ένα δύσκολο επάγγελμα, όπου χρειάζεσαι δεξιότητες και πειθαρχεία, και δεν θα ήθελα να πιέσω τον εαυτό μου τόσο σύντομα, χωρίς να μάθω κάτι για αυτό ή χωρίς να εξασκηθώ. Αλλά ό,τι έχω κάνει μέχρι στιγμής το έχω αγαπήσει. Μπορώ να αντεπεξέλθω στα περισσότερα από αυτά. Είμαι γνωστός, οπότε έχω συνηθίσει την κριτική.”

Όσο για τον ρόλο του στην ταινία του Ritchie, ο οποίος προετοιμάζει αρκετές ταινίες σχετικές με τον Βασιλιά Αρθούρο, χαρακτήρισε την εμπειρία “για γερά νεύρα”, αλλά είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα: “Είχα 13 ατάκες και προετοιμαζόμουν από πριν εκτενώς. Ο Guy είχε άνθρωπο να έρχεται να κάνει πρόβες μαζί μου, κάθε μέρα από μία ώρα.”

Το ότι η ταινία πάντως θα είναι του Guy Ritchie, αυτό δεν μας καθησυχάσει. Τ’ ακούς David; Τ’ ακούω να λες!