Η Mary Poppins επιστρέφει - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Mary Poppins επιστρέφει

Ειδήσεις | 15-9-2015 |

Και μπορεί κάτι τέτοιο να μην μας αρέσει καθόλου, αλλά η Disney έχει ήδη αποφασίσει ότι πρέπει να βγει καινούρια εκδοχή της Mary Poppins.

Το Variety μεταδίδει ότι πίσω από τη σκηνοθεσία θα είναι ο Rob Marshall, ο οποίος σκηνοθέτησε πρόσφατα το μιούζικαλ της Disney, Into the Woods, και θα τοποθετήσει τα γεγονότα 20 χρόνια μετά από εκείνα της πρώτης ταινίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρησιμοποιηθούν αρκετές από τις ιστορίες της PL Travers.

Η αρχική ταινία του 1964 είχε εισπράξεις γύρω στα 100 εκατομμύρια, και κέρδισε 5 Oscar, συμπεριλαμβανομένου και του Α’ Γυναικείου για την Julie Andrews. Ήταν η ταινία που κατάφερε να προωθήσει τον συνδυασμό live action και animation, με τα τραγούδια της ταινίας να θεωρούνται κλασικά. Στην νέα version, η μουσική θα είναι γραμμένη από τους Marc Shaiman και Scott Wittman, οι οποίοι έχουν κερδίσει Tony για την θεατρική εκδοχή του Hairspray.

Μέχρι στιγμής οι διασκευές φαίνεται να είναι το νέο αγαπημένο εγχείρημα της Disney, βλέπε “Alice in Wonderland”, “Cinderella” και “Maleficent”

Διαβάστε περισσότερα για: ,