Ετοιμαστείτε για μία ακόμα τριλογία, Fast and Furious - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ετοιμαστείτε για μία ακόμα τριλογία, Fast and Furious

Ειδήσεις | 29-9-2015 |

Και αυτός που μας έδωσε τα νέα δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον Vin Diesel, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι πρέπει να περιμένουμε ακόμα τρεις ταινίες από το franchise, και έτσι θα φτάσουμε στον συνολικό αριθμό των δέκα.

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός της σειράς, έγραψε στην σελίδα του στο facebook:

Οι  fans των Fast & Furious, είναι οι καλύτεροι του κόσμου. Από τη στιγμή που έγινα παραγωγός το 2008, είστε μαζί μου σε κάθε βήμα, δίνοντάς μου ανατροφοδότηση που έχει αποδειχθεί ανεκτίμητη. Σας ευχαριστώ.

Ο συμπαραγωγός μου, Neal, μου έχει προτείνει να σκηνοθετήσω, αλλά είναι τόσο ιδιαίτερο το franchise, οπότε χειριζόμαστε πολύ προσεκτικά τα πάντα. Για να είμαστε ξεκάθαροι, σε κανέναν δεν έχει γίνει η πρόταση να σκηνοθετήσει ακόμα, ή να δει το σενάριο. 

Η Universal είναι πολύ καλή μαζί μου και εμπιστεύεται το όραμά μου. Είναι σαν οικογένεια, και υποσχέθηκα να παραδώσω ακόμα μία τριλογία για να ολοκληρωθεί η σειρά. Θα ανακοινώσω τους υποψήφιους σκηνοθέτες σύντομα.

Από τους παλιότερα εμπλεκόμενους σκηνοθέτες, ο James Wan του 7, βρίσκεται στα γυρίσματα του “The Conjuring 2”, και όσο για τον σκηνοθέτη των 3, 4, 5 και 6, Justin Lin, βρίσκεται στα χέρια της Paramount, για το “Star Trek Beyοnd”.

Αναμένουμε τις εξελίξεις…

Διαβάστε περισσότερα για: